# >> Dom i vrt >  >> Building & Remodeling >> Kuhinje >>

Jeste Tall kuhinja ormarićanajbolji izbor ?

Kabinet odabir može učiniti ili break kuhinja prepraviti . Ormari će pojesti veliki dio proračuna i mora se mjeriti i pravilno instaliran kako bi se izbjegli problemi . Akodimenzioniranje je netočna , soba udio će se isključiti i popravljajući grešku će uzeti vremena i zahtijevaju više hardvera i eventualno nove ormare . Širina, dubina i visina trebaju biti odabrani na temelju veličine prostorije , što znači visoki ormari nisunajbolji izbor za svaki posao . Standardna vs Custom

standardnih ormarića suprethodno proizvedeni razne naći na gotovo svakoj trgovini home poboljšanje u cijeloj zemlji . Oni su jeftiniji od custom , ali daju manje mogućnosti za boje , veličine i oblika . Custom ormari su dizajnirani i veličine posebno za taj posao te su stvoreni pomoću drva, boje i stil odabrani od strane homeowner . Prilagodba eliminira potrebu za punila , što znači da je svaki centimetar prostora je korisna za pohranu . Standardne veličine ponuditi neku raznolikost u visinu, širinu i dubinu i miješaju stvoriti najbolji mogući aranžman za prostor .

Standardni Dimenzioniranje

Pre - made ​​ormarići imaju standardna dubina 24 cm . Ovo mjerenje je preuzet iz prednje ormarića za leđa , uglavnom mjerenje veličine polici . Standardna visina je 34 i pol inča . Širina mjerenja variraju i početi u 9 inča širok i ići u koracima od 3 inča . Najveća standardna širina je 30 cm . Nadzemni ormari su raznolikiji za smještaj arhitektonske elemente i aparate . Dubina tih komada je bilo 12 ili 24 inča , avisina može biti što je kraće od 12 centimetara i visok kao 42 inča . Ovisno o proizvođaču , visina će ići u koracima od bilo 3 ili 6 inča .
Tall Ormari

Visoki ormari , prema ABM Ormari , definirati oni koji su 4 metara u visinu ili viši . Ovi komadi su smočnice i stupaca ormare, koji se najčešće koriste za popunjavanje uskih područja pokraj aparata . Dubine za stupac ili raspon ostava između 12 i 27 inča , sa širinama od 12 do 36 inča . Heights za pre - made ​​modela su uglavnom 84 , 90 ili 96 inča , a može se stvorio prostor za slaganje dvaju manjih ormarića na vrhu svake druge .

Prednosti i nedostaci

visoki ormari izvrsni dodaci za prostore koje su uske i dugačke i pružiti toliko potreban prostor za pohranu , ali oni nisu prikladni za sve kuhinjama . U standardnim kućama , visoki ormari će imati mnogo neiskorištenog prostora , što je gornja polica može biti previsoka do svakodnevnih predmeta udobno . Da bi se spriječilo izgubiti prostor , donijeti standardne veličine ormarića na ugodnu razinu dodavanjem kuhinju podgledna između vrhu ormara i stropa . Za male praznine između gornjih ormarića i stropa , dodati krunu kalupljenje .

Vorherige Seite

No

Kako izgraditi klizna kantu za smeće za ormare

Što može biti više ružan u prilagođenom kuhinji nego neuredan , smrdljiv kanti za smeće u sobi . Prikriju limenku u velikoj Postolje pomoću osnovne klizač sklop dostupan u bilo kojem home poboljšanje trgovine . Dokkit za ovaj projekt je dostupna , mo

Více >