Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako Lay Laminat Oko podna daska grijač

Laminatni podovi je jedan od jeftinijih alternativa kada je u odnosu prema tradicionalnim podnice materijala kao što su pločice ili tvrdo . Iako ima izgled drva , to je zapravokompozitni materijal koji je posve umjetan. Ugradnja laminata je relativno jednostavan i bilo tko s nekim slobodno vrijeme i općenito stolarije znanja i alata može staviti laminat dolje . Ako imate rezati poda oko podna daska grijača ,postupak jeisti kao i bilo gdje drugdje , izvan trebaju rezati komadiće da stane . To je ono što vam je potrebno
zaštitne naočale
traka mjera Screenshot olovka
Carpentera trgu
mitra vidio
Drill
Proizvođač preporuča ljepilo
gumeni bat
prikazati više Upute Screenshot
1

Slide je staro komad laminata pod baseboard grijača da lilaminat će stati ispod njega cijeli . Ako nemate dovoljno slobodnog prostora , morat ćete usjek komada oko baseboard grijača . Inače , možete instalirati laminat pod grijač , rezanje komada prema zidu .
2

Instalirajte laminata kao normalno što bliže baseboard grijača kao što možete , bez potrebe da bi rez . Uzmi metar i izmjerite je s ruba svog zadnjeg punog komad laminata preko na rubna letvica grijača . Obilježiti svoj ​​komad s olovkom i stolarskoj trga prema trebate li usjek ima L rez oko ruba baseboard grijača , ili prema zidu , ako možete umetnite komad pod grijačem .
< Br > 3

postavite Laminat komad u ladicu svog mitra vidio . Povući okidač i lagano ga oštricu prema dolje u komad laminata rezanja ploču preko svoje oznake . Za L rez , rez je jedan dio L , a zatim okrenite komad oko i izrezati drugi dio L napraviti usjek .
4

Instalirajte izrezati komad . Postavite ljepilo duž utora od drugih, ranijih redova laminata , utor svoj ​​izrezati komad protiv reda i iskoristiti ga na mjesto s gumeni bat . Ponovite obilježavanje i rezanje proces za svaki pojedini komad nakon toga , dok ste radili svoj ​​put oko baseboard grijača .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016030427.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.