Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Može oblaganje se nalijepljene keramičke pločice

? Stolarija jepopularna metoda dizajn koriste u kućanstvima diljem svijeta . Ona pokriva otprilike jednu trećinu donjem dijelu zida s različitim materijalima . Ako imate instaliran pločica na zidu i to je još uvijek strukturno zvuk , možete instalirati oblaganje na vrhu njega . Sve dok koristite pravo ljepilo za pravo materijala , imat ćete oblaganje koji traje cijeli život . Troweled Ljepila

Ako radite s keramičkim pločicama površinu koja je u dobrom stanju, s uskim injektiranje zglobova koji su u ravnini s površinom pločica , možete koristiti metodu lopatice lijepiti svoje oblaganje materijal preko pločica . Morate koristiti odgovarajuću veličinu usjek , ovisno o vrsti materijala koju instalirate , kao i pravo vrste ljepila staviti na pločice , a do cilja materijala . Inače , što lopaticom ljepilo na i instalirati novu oblaganje kao što molim .
Dot Metoda

Za starije keramičkih pločica postrojenja koja imaju šire zglobove da ne može biti u istoj razini s površinom pločica , morat ćete koristiti dotting način za instaliranje nove oblaganje . Uglavnom, nanesite ljepilo u malom 1 - da 2 - inčni dollops svakih 6 inča ili tako preko lica pločica gdje želite instalirati svoje oblaganje . Zatim pritisnite novi materijal na mjesto na vrhu ljepila .
Silicone

najjače ljepilo možete koristiti je silikon , što je ocijenjeno da rade sa samo o svake vrste materijala koji se koristi u izgradnji kuće . Ako želite osigurati da vaš novi oblaganje će se pridržavati licu pločica bez straha da ispadanje tijekom godina , silikon jeput to ići . Iako možete koristiti i druge vrste ljepila i ljepila dok su ocijenjene za crijep ,najbolji izbor će uvijek biti silikon - based proizvodi , s obzirom na snagu lijepljenja materijala .
Opći Ljepila

Svi -svrhe opći ljepila , kao što su one koje se nalaze u bilo home poboljšanje trgovine su uglavnom učinkovit za uporabu s instalacijama više od keramičkih pločica . Morate pročitati tubu ljepila kako bi se osiguralo da je ocijenjeno posebno za keramiku , ali većina opći ljepila će veza s pločica . Ljepilo također treba raditi sa svojim završiti materijala , bilo da je drvu , plastične folije ili reciklirati kositra .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016030518.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.