Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako instalirati Temelji za dodatak

zgradi je struktura je ono što ga drži u uspravnom položaju . Točka u kojojse sastaje struktura zemlju naziva se uporište . To su konkretni jastučići koji rasporediti težinu iz zgrade na zemlji . Izgradnja je uporište ispravno je bitan za ostatak strukture radi ispravno . Veličina i širina stopama strogo regulirano lokalnom građevinskim propisima . Oni se razlikuju u veličini prema ukupnoj masi strukturi i vrsti materijala koji čini Zemljine substratum.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
Jedan - inčni drveta kolje Pretraživati ​​Gudački Screenshot mitru Saw
klade Screenshot Razina
nokti Pretraživati ​​čekićem Screenshot, Rebar Screenshot, Rebar stolice ( koje podržavaju Rebar )
žice Screenshot betona
u obliku slova V lopaticom
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

odrediti dubinu i širinu stopama gledanjem na građevinskim crtežima . To se postiže gledanjem na crtežima stopama i čitanje ispisane mjerenja . Izračunajte koliko bi neutralizirali podnožje iz geodetskog kutak igle . Te metalne udjeli su smješteni na vanjskom rubu temeljnih zidova , a uporište mora biti u središtu tih zidova . Oduzimanje širine temeljnog zida od širine uporište . Podijeliti rezultat s dva doći pomaka .
2

Hammer drvo udjela u zemljudistanca od kutak pin . Ponovite ovaj korak za svakog ugla . Kravata niz na prvom pitanju i povući ga na drugom pitanju . Povuciteniz čvrsto i sigurno na drugom pitanju . Ovaj niz predstavlja Unutrašnjost footing oblika .
3

izgraditifooting okviri pomoću drvom i drvnim udjele . Držite drvo okomito uz gudački linije i učvrstili čekićem drvo udjela na vanjskoj klade . Osigurajte drvo na lomači s tri čavla . Ponovite ovaj postupak za izgradnju izvan okvira stope temelja . Koristite razinu kako bi se osigurala uporište okvir je u razini sa zemljom . Ako je izvan razine , ukloniti neke prljavštine odozdo klade s lopatom .
4

Izmjerite širinu footing i stavite ulog u zemlju . Ponovite ovaj korak za instaliranje udjela na svakom uglu na unutarnjoj strani okvira . Vežite široka niz liniju oko tih udjela .
5

Instalirajteunutar footing okviri pomoću niz liniju kao vodič , ovaj put stavljanje ulog na drugoj strani klade .
< Br > 6

Položite jedan- inčni ulog na vrhu stopama svakih pet metara i osigurati s jedne nokta na oba kraja . To daje dodatnu potporu kada su Temelji se pune betonom .
7

Instalirajte potreban Rebar u stopama u skladu s planovima izgradnje . Planovi imaju popis popratnih bilješki koje sadrže važne informacije kao što su potrebne veličine Rebar . Rebar je instaliran tako da je polaganje u stolici i to osiguranje umotanjem žicu oko stolica i bar. To drži metalne šipke u središtu stopama .
8

Ispunite podnožje s betona na visinu koju zahtijeva planovima . Koristite konkretan vibrator kako bi se osiguralo da ispunjava cijeli oblike i nema zračni džepovi .
9

Rad screening ploču naprijed i natrag preko vrha poravnati betona . Ova razinabetona i zaglađuje njegovu površinu .
10

lopaticav utorom po sredini na osnovi oko cijelog opsega . To se zove" ključ " . To sprečava temelj kretanje jedne na drugu stranu .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125179.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.