Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Izgradnja starinske Home

mediteranskom stilu ima tople boje i puno podebljano teksture . Dizajn ima za cilj napraviti dom izgleda kao da je izgrađena prije nekoliko stoljeća . Odabirpravog boja , materijala i dizajna značajke će pomoći u izvlačenju zajedno star svjetski izgled . Glavni među tih značajki dizajna je među elementima zemlje, kamena , drva i vodu , svakačest sastojak u talijanskoj vili kuće . Ključ za stvaranje izgled je da je svaki prostor toplo , ugodno i privlačno , niti koje odražavaju toskanske i mediteranski način života . Eksterijera

Stucco i cigle , ilikombinacija dva , su među najčešće korištenih materijala u mediteranskim dizajnom . Za izgled koji podsjeća na tom području , odaberite nešto što je svjetlo u boji , po mogućnosti nijansu bijele ili krem . Neki pasteli, osobito žute , također može biti prikladna . Ista ideja ide za odabir cigle ; umjesto standardne cigle crvene , traže nijanse koje su toplije poput sive, smeđe ili bakra . Ove svijetle boje su idealne za toplo vrijeme Mediterana i da će dobro obavljati u toplim vremenskim regijama diljem SAD Dodatno , krovište je obično keramike ili terakote pločica , često nešto s podebljanim, bogatom crvenom tonu .
< br > Zidne boje

Prilikom odabira boje zida , neke nijanse žute i narančaste dominiraju mediteranskom stilu . Ovi tonovi , osobito zlatne i naranče iz žrtvu naranče ili terakote obitelj , tradicionalno su ožbukana , ali više modernih domova imaju tendenciju da se koristiti boje . Ne samo da se bojite manje posla i manje novca , ali spužvom tehnika će dati završni koji podsjeća mramora ili kamena . Ovaj završiti će stvoriti vizualno privlačan izgled i osigurati vizualni interes u prostor . Akcenti u masnim crvena , kobalt plave i maslinasto zelena će završiti izgled i završiti mediteranski ugođaj. Freske (velike oslikane murale ) također sučesta mjesto na Mediteranu . Lijep pogled ili vjerske ikonografije česti su izbori , ali može bitimalo neodoljiv za neke prostore . Akoveliki mural nije u karticama , dodati matrica i žig na zidovima . Za malo modernim pristupom , zamijeniti murale i markice s nekim teškim drvenim okvirima koji sadrže mediteranske fotografije ili slike .
Namještaj

ručno izrađenih , teški drveni namještaj su jedan od najboljih izbora za mediteranske starinske kuće . Formalni komada , uključujući i stolovi, stolice i police za knjige , idealni su za blagovaonice i dnevne sobe , ali ne i za cijeli dom . Općenito , bilo koji je značilo da se opuštate - Obitelj boravak, spavaću sobu ili vrt - treba imati namještaj koji je udoban iznad svega . Drvo i kovanog željeza su još uvijek uobičajeni , ali jastuci, jastuci i tepisi treba dodati i uljepšati i omekšavaju prostor . Ovi komadi su udobnost , gdje je većina podebljano boje dolazi i neophodni u stvaranju mediteranski ugođaj.
Vrt i pejzaž

Vanjske terase trebaju biti jednako gostoljubivo kao ostatak kuće . Uključite neke udobne stolice i stol za zabavu , kao i vatra jama ili vanjski kamin . Ovaj aranžman , učinit će prostor pozivajući i pripaja zemlje i kamena elemente uobičajene u mediteranskim prostorima . Željezo sconces , svijećnjaci i drugi ukrasi također će se vezati iznutra i izvana zajedno . Terakota biljke ispunjene ugodno s mirisom bosiljka , lavande , metvice i ružmarina će završiti prostor . Visoki zidovi okružuju dvorište su zajednička arhitektura u talijanskim domovima , ali teško će se skinuti u modernom susjedstvu . Umjesto toga , ugraditi komada talijanskog krajolika , bez dvorišta . Prirodnog kamena opločnika za šetališta , keramičke posude i urne u bold blues , naranče i crvene i neke vrste vode značajku ili fontanu su lako ostvariti stari svijet dvorišna dodatke .
< br >
od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125207.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.