Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako će se procjenjivati​​ruralnog Lake nekretnine

nekretnine ocjenjuje kako bi se utvrdilo porez na imovinu , kolikokuće ili zemljišta trebala prodati za teprocjene potreban je većina banaka prije nego što će se financirati nekretninu . Ocjenjivanja ruralnog imovine može biti teško , jer iako je teže naći usporedivih nekretnina u tom području kako bi se postavili cijenu na imovinu . Također je teško , jer jezera i druge značajke na imovinu teško staviti na dolar vrijednost . Postoje bitne stavke koje treba razmotriti prilikom ocjenjivanja ruralnog nekretninu koja će vam doći do točne procijenjene cijene . Upute
ocijeniti ruralnog vlasništvo
1

utvrditi činjenice o imovini koju su ocjenjivanja . Morate znati koliko je zemlja postoji , koliko zemljišta je da je moguće graditi na , što su strukture na imovinu istanje te strukture iveličine jezera koji se nalazi na imovinu i svoje mogućnosti kao ribe koje ga nastanjuju .
2

istraživanja domova i zemljišta za prodaju u vašoj neposrednoj blizini. Usporedite količinu zemljišta , veličini i stanju neke strukture na njega i prostornog uređenja na imovinu se ocjenjivali . Sastaviti popis tih nekretnina i cijena po kojoj ih je prodao za .

3

istraživanje lokalne trendove na tržištu nekretnina . Morate saznati koliko dugo osobine su sjedili na tržištu , ako sepopulacija raste ili opada, a ako su svi novi industrije ili poslovni dolaze u obližnjim mjestima . To će vam dati bolju ideju o cjelokupnom tržištu i gdje to ide .
4

Pregledajte usporediva svojstva , uzimajući u obzir razlike između njih i imovinu koju su ocjenjivanja . Odrediti koliko je imovina koju su ocjenjivanju će vrijediti na tržištu nekretnina na temelju tih usporedbi i razlikama koje postavite imovine koju su Ocjenjivanja apart .
5

Uzmi trendove na tržištu nekretnina u obzir . Akotržište je sišao i ne postoje nove tvrtke ili industrije koji dolaze donijeti novi rast na područjubroj koji procjenjuje u koraku 4 treba biti niža . Ako je došlo do rasta i postoje nove industrije i radna mjesta otvaraju se taj broj trebao biti veći .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125266.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.