Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Preuređenje Grants

federalne i državne vladine agencije , neprofitne organizacije i druge inicijative koje nude stipendije i zajmovi za Amerikance koji žele obnoviti svoje domove . Većina tih subvencija su dostupni za obitelji s niskim primanjima , branitelji,invalidi istarije osobe . Ruralna Popravak Grants

Sjedinjene Države ministarstvo poljoprivrede ( USDA ) Odjel za ruralni razvoj nudi grant sredstva i kredite za obitelji s niskim primanjima koji trebaju napraviti popravke u svoje domove iz sigurnosnih i zdravstvenih razloga . Samo pravne američki državljani koji imaju prihvatljivu kreditnu povijest i prihod koji pada ispod 50 posto svojih županija srednjom razinom dohotka su podobni za kredite i bespovratnih sredstava .
Veteran popravak kuće Stipendije
< br >

Drugi nacionalni bespovratnih sredstava koja se mogu primijeniti prema kući pregradnja jeboravištu Prilagodba ( TRA ) grant ponuđena od strane United States Department of Veterans poslova . Jednokratni grant je osmišljen kako bi se one branitelje koji su ozlijeđene u službenoj dužnosti . Branitelji mogu koristiti dati novac za obnovu svojih domova i prilagoditi ih da odgovaraju njihovim posebnim poteškoćama . Maksimalni iznos potpore je 14,000 dolara od svibnja 2011.
Neprofitna popravak kuće Stipendije

s niskim primanjima Amerikanaca može primijeniti zaraditi kućne popravke kroz neprofitna organizacije poput Obnova zajedno. Glavni cilj te organizacije je pružiti potrebne popravke braniteljima , starijih građana , žrtava nesreće, invalide i obitelji s niskim primanjima koji su u opasnosti da izgubi svoje domove ili koji žive u kućama koje očajnički trebaju popravke . Organizacija ima više od 200 podružnica širiti po državamaSAD- a od 2011 .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125268.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.