Kako planirati Starenje na mjestu pregradnja

Starenje u mjestu znači biti u mogućnosti da ostanu u svom domu , kao što rastu stare i vaše zdravlje promjene . To je nešto što treba biti planiran i organiziran . Kao baby boomers unesite svoju mirovinu godina mnogi planiraju da ostanu u svojim domovima što je dulje moguće . Planiranje prepraviti koji je dizajniran za buduće potrebe pomaže da taj prijelaz . Dobro osmišljen kuće lako može pretvoriti u invalida pristupačnosti . Upute
1

Proširite doorways do 36 centimetara smjestiti kolica . Dopustite 48 inča ili više jasnog površine u vašem domu kako bi invalidska kolica za manevar. Odaberite stil poluge za vrata i D - obliku hardvera za ladice i ormare kako bi ih lakše shvatiti .
2

Postavite glavnu spavaću sobu i punu kadu u prizemlju . Odaberite tvrdo podnice ili nisku gomila tepih za jednostavnu uporabu invalidskih kolica ili šetač . Izbjegavajte Tepih koji ima debelu hrpu . Izbjegavajte korake u kuću i iz prostorije u prostoriju u kući.
3

Instalirajte hoda - u kadu ili tuš ne prag . Odaberite standardne veličine ili veći tuš ili kadu . Dodaj dodatni remenčića iza suhozidom , gdje rukohvati možda morati biti instaliran na neki kasniji datum . Dopustite najmanje 60 centimetara jasne površine pretvoriti u invalidskim kolicima .
4

Odaberite postolje ili zidni umivaonik za instalaciju u kupaonici . Podesite visinu vrha sudopera ne višoj od 34 inča . Ostavite najmanje 36 centimetara slobodnog prostora ispod sudopera za pristup invalidskim kolicima . Veličina sudopera i brojač bi trebao bitistandardne veličine ili veći . Odaberite Jednoručna Vodovodni inventar . Instalirajte anti - opariti ventile na sve slavine .
5

Mjesto prekidači za svjetlo na ulazu u svaku sobu i hodnik . Pronađite sklopke ne veće od 48 cm od poda . Koristite rocker ili blagi dodir svjetlo prekidači . Pružaju obilje prirodnog svjetla i umjetnog svjetla u svim dijelovima kuće . Podigniteutičnicama najmanje 15 centimetara od poda . Instalirati dodatne poslovnice u cijeloj kući za više pristupačnosti .
6

Dodaj kuhinjski otok koji omogućuje pristup za invalidska kolica kotrljati pod . Postavite sudoper na jednom kraju otoka . Ostavite prostor otvoren ispod sudopera kako bi se omogućilo pristup invalidskim kolicima . Postavljanje kuhar vrh na drugom kraju otoka . To će omogućiti ostale kuhinjske brojači ostati na višoj normalne visine do potrebe javlja na posao iz sjedećeg položaja .
7

dizajn za pohranu i ormari tako da se može doći dok sjedi u invalidskim kolicima . Odaberite modularnog tipa ormar sustav koji ima podesive police i poluge . Koristite izvlačenje ladice i police na sve nižim ormarića .
8

Instalirajte alarmni sustav praćenja i kod kuće. Postavljanje portafon sustav u svakoj sobi u kući .

Kako napraviti kućnog kina Room

Bonus sobe su sve popularniji u kućama ovih dana , a jedan od popularnih opcija za takve sobe jekućnog kina . Kućnog kina može biti izrađen u bilo koje veličine sobi na bilo koje veličine proračuna . Kućno kino soba jeizvrsna alternativa za trošenje

Více >