Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako Završi Tuck Under Garaža

? Tipično ,idealno gradilišta za kuće na relativno razini zemlje . No, mnoge kuće su građene na uzbrdici , stvara potrebu za dizajn garaže ispod dnevnog prostora , zove zamotati u garažama . Funkcija Srpski Srpski

Tuck pod garaže dopustitihomeowner imati pogodnost izgrađene garaže u kući , a ne odvojeni u drugoj zgradi . No, budući da je dio doma tijela , završavanja dotakne u garaži su drugačiji od tipičnog izgrađene garaže off stranu kuće .

Razmatranja

Zbog mnogi ljudi , osobito u hladnijim podnebljima , pokrenuti svoja vozila u garaži da se ugrijemo , tamo bi trebao bitifirewall u garaži kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost garaže širenja požara . Također , strop garaže je trebala biti izolirani gusto s celuloze . To će spriječiti pare od postizanja iznad dnevni boravak i pomoć u održavanju energetske gubitke na najmanju moguću mjeru .
Učinci

Akozamotati u garaži ispravno završio , cijela soba će biti samostalna od ostatka kuće . Pobrinite se da se krpa bilo koji zid ili u kutu rupe kako bi pare od širenja .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125377.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.