Kako da vrijednost prepraviti po kvadratnom metru

Bilo da ste pregradnja vaš cijeli dom ili samonekoliko područja unutar svog doma , pregradnja jeuzbudljiv projekt koji vas ostavlja s točnim ishodom koju želite . Možda su prerasli stil Vašeg prostora ili jednostavno želite promijeniti dizajn svog doma prije useljenje Bez obzira na razlog , pregradnja može biti iskup projekt . Da bi se utvrdilo četvornih metara vrijednosti vašeg pregradnja projekta , samo trebate slijediti nekoliko jednostavnih koraka . Upute Screenshot
1

odabrati materijale koje planirate o korištenju za cijeli prostor koji namjeravate prepraviti . Pobrinite se da su ukupne cijene troška podnice koje ste izabrali , bilo cabinetry i boje , kao i druge materijale koje ćete koristiti za pregradnja projekta .
2

zbrojimo sve troškove materijale koje ćete koristiti kao bilo rada , ako mislite na zapošljavanje izvođača .
3

Izračunajte kvadrature prostora mislite na pregradnji . Ako imate 200 - square - noga spavaću sobu i želite prepraviti 75 - square - noga kupaonicu i kuhinju , što je 100 četvornih metara ,ukupno kvadrature vašeg pregradnja projekta je 375 četvornih metara .

4

Podijeliti ukupne troškove materijala i rada s ukupnim kvadrature od projekta . Na primjer , ako su svi materijali i rada košta 60,000 dolara , što podijeliti taj iznos po 375 i imaju lik 160 dolara . Vrijednost vašeg pregradnja projekta je 160 dolara po kvadratnom metru .

Minimalna debljina Zahtjev za betonske podove

Iako je beton jedna od najtrajnijih građevinskih materijala koji se koriste u cijelom svijetu , ona ima ograničenja . Postoje debljina zahtjevi za stambene i poslovne namjene , tegrađevinski inženjer je dužan odrediti pravilnu debljinu u komercijalne

Více >