Countertop Sudoper Installation Options

countertop sudoper jesudoper koji je ugrađen u rez rupu u vašem radnom stolu ili je profiliran , sve u jednom komadu s pulta . Možete instalirati pult sudoperi u kuhinjama i kupaonicama . Iako oni zauzimajumalo više prostora nego pijedestal sudopera ,countertop sudoper može pomoći stvoriti elegantan , uncluttered izgled . Oni također mogu biti zgodan : sve svoje čišćenje , pranje i timarenje stavke mogu biti smješteni pri ruci na pult . ( Self - anilingus Sudoperi

self- anilingus sudoper je jedan od najlakših countertop sudopera mogućnosti za instalaciju . Ona ima usne cijelog vrha , koji počiva na pultu kad je sudoper dobro pozicionirana u izrezani otvor . morat ćete primijeniti brtvljenje okopridružiti . prednosti self - anilingus sudoper uključuju njegovu jednostavnost instalacije , kao i činjenica da se dalje s potrebom za rupu na pult biti gotov .sudoper jednostavno se stavlja u izreza i osiguran , s bilo grube rubove u izreza se prikrivaju preklapaju usne .
Integral Sudoperi

integralni sudoper countertop jedinice su proizvedeni u jednom komadu , sa sudopera i pult postaje dio kontinuiranog površine . oni su vrlo jednostavan za instalaciju , i , ovisno o materijalu koji oni napravili od , može biti vrloekonomičan izbor . integral sudoper jedinice su vrlo lako čisti , jer nema prikupljena područja ili raspuklinama gdje se prljavština mogu ostati zarobljeni . budući da ne postoje praznine između sudopera i brojač se držati zatvorenim ,sastavni jedinica je također lako održavati .

upušten Sudoperi

flush - mounted sudoper instaliran , tako da jerub sudopera je na razini s ruba pulta . To stvara efekt sastavni sudopera . Podžbukni sudoperi su nešto teže instalirati nego samo- anilingus ili integralnih odvodi kaovrh sudopera mora biti točno u ravnini s pločom .
Pod - Nošeni Sudoperi

pod - mounted sudoperi su uvučeni u šalter . Oni su na mjestu drži isječke osiguran na donjoj pulta . Pod - mounted sudoperi su teže instalirati nego samo- anilingus sudopera , na primjer . Budući da su vidljivi iznad rubova sudopera rubovi izreza , što im je potrebno kako bi se završio tako da ne izgleda grubo ili ružno . To može povećati troškove .
Materijali

Materijali korišteni za sudopere su mramor , staklo, plastiku i razne . Mnogi sudoperi izrađeni od porculana . Još jedan zajednički materijal stakloplastike . Countertops često su izrađeni od plastičnih laminata ili polimernih materijala , kao što su mramor kultivirane . U kupaonicama , countertops mogu biti izrađene od čvrste površine , izdržljivog materijala koji se može obrušenog i brusi . Oni također mogu biti sastoji od keramičkih pločica . Za integralne jedinice , kulturan mramora ili solid - površina mogu se koristiti . Također možete pronaći integralne jedinice izrađene od stakla .

Kako Frame u tuš police

Tuš police - također poznat kao nišama - su custom - izgrađen dizajnerskim elementima unutar tuševima . Dok oni služe funkcionalnu svrhu - držati šampon boca, sapun i ostale higijenske proizvode - oni također pomoći stvoriti vizualno žarište u tušem

Více >