Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako procijeniti Osim kuće

Uz povećanje ukupne livability i udobnost , dom dopune utjecaj dom preprodaji vrijednosti . Na primjer , u jednoj trošak vs Vrijednost izvješće koje je objavljeno na godišnjoj razini ", pregradnja Magazine , " dom dodatak nadoknaditi vrijednosti u rasponu od 7986 dolara za midrange palube Osim 107.338 $ za drugom katu toga . Planirajte svoj ​​dom dodatak pažljivo i dobiti drugo mišljenje u vezi s troškovnikom svoga projekta . Upute Screenshot
1.

istraživanje nedavne procjene kuće uz dodatak . Trošak vs Vrijednost izvješće daje godišnje prosjeke za srednjetonca i upscale troškovima pregradnja . ServiceMagic.com ima online home kalkulator koji omogućuje personalizirane procjene za kućne dodacima .
2

sastaviti detaljan popis svih materijala potrebnih za projekt . Ovaj korak je posebno važno ako namjeravate dovršetak projekta sebe . Posjetite home poboljšanje dućana i pregledavati on-line trgovaca dobiti točne informacije o cijenama o svakoj točki .
3

Susret s pregradnja konzultant kako bi raspravljali o svoj ​​boravak dodatnu procjenu i utvrditi da li ste što izostavio . Većina remodelacijske savjetnici ne naplaćuje za početno konzultacije .
4

pretrage za uglednog , ovlaštena osoba za velikih dodataka . Zamolite članove obitelji , prijatelje i posrednika u prometu nekretninama za preporuke i istraživanje tvrtke vjerodajnice prije nego što raspored obveza . Better Business Bureau i vaše lokalne agencije za zaštitu potrošača su dobra mjesta za početak .
5

raspored obveza nakon što suzite pretraživanje na tri ili četiri izvođačima . Tijekom izbora , biti jasno o vašim kućnim dodatkom potrebama i očekivanjima . Izvođač će vam pružiti procjenu , tako da pregledate pažljivo prije donošenja konačne odluke .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125475.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.