Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Visoke učinkovitosti Kamin Ideje

Burning požar u vašem kaminom može činiti kao jednostavan način za zagrijavanje svog doma , ali većina kamina pate od ozbiljnih dizajn nedostatke i trošiti više energije nego što ih proizvode . Izgradnja novog kamin s dizajnom koji smanjuje te nedostatke i propuštanja energije može zagrijati prostor s manje goriva i stvoriti manje dima . Neke ideje dizajn može biti uveden u već postojeće kaminom , dok drugi zahtijevaju novu gradnju . Ruski Serpentine

ruski kamini su posebni grijači zidane koje koriste serpentina cijevi oduška na ispušne plinove koje proizvodi vatru , prema Mother Earth News . Ovi kompaktni ventilacijske cijevi otpustiti većinu topline u ispušnim plinovima u zidove jedinice . Heat je često gubio bijegom kroz dimnjak kamina , ali kamina featuring serpentina sustav ruske kamina su mnogo učinkovitiji . Visoke količine kamena i zidanja također koriste u izgradnji tih kamina , stvarajući radijatora da bolje trgovine i prijenos toplina proizvedena od vatre .
Zagrijani zrak izmjenjivača sustav
< br >

električnim pogonom puhala ne može raditi kadnestane struje , ali ih instalirate na vaš kamin će poboljšati njegovu učinkovitost, a struja je dostupna . US Department of Energy kaže da grijana sustavi izmjenjivača ratno zrakoplovstvo vrući zrak natrag u sobu . Svjež zrak u reakciji izgaranja također se uzima u učinkovitije s sustava za izmjenu . Ovisno o izvedbi Vašeg postojećeg dimnjaka i stilu sustava za izmjenu ili puhala ste izabrali , to može biti moguće naknadno ugraditi energetski gubit kamin .
Fresh Air Supply
< br >

požara zahtijeva svježi zrak , te u većini kamina to dolazi iz već zagrijani zrak u kući . Troši energiju na zagrijavanje zraka koji će se koristiti za ložiti vatru je jedan od glavnih problema s korištenjem tradicionalni kamin . Specifično , odvojeni dovod svježeg zraka cijevi ili otvaranje izgrađen u kamin će smanjiti taj otpad , prema zidarstva Savjetodavnog vijeća . Cijeli kamin mora biti projektirana da ovaj unos , što je teško ili nemoguće dodati na postojeće strukture . U kombinaciji s posebno dizajniranom grijanom sustava za izmjenu zraka ,zasebni svježi dovod zraka može povećati učinkovitost kaminom značajno .


Staklena vrata

Izrada prethodno zagrijanu zrak hraniti vatra će i dalje događaju , čak i sa grijanom izmjenjivačem zraka ili svježeg zraka , osim ako su staklena vrata instalirana . Uska - dolikuje , dvostruko ojačana staklena vrata s brtvama sunajučinkovitiji , kaže WoodHeat.org , ali bilo kakav , topline otporan materijal će prenijeti toplinu i zaustaviti vatru iz nacrta toliko topli zrak van kroz dimnjak . Instaliranje staklena vrata na bilo kamin će poboljšati proizvodnju energije, avatra gori . Neki vlasnici kažu da je kamin vrata blokirati neke od zvuka i svjetla od vatre , ali otvorene vatre otpada tako visoku količinu energije unutar kuće da su bolje spalio na otvorenom .
< br >
od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125485.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.