Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako izgraditi Paluba Ograda u Brookings , Oregon

palube su mjesta obiteljskih druženja i roštilji i mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi iz udobnosti svog doma . Izgradnja palube ogradu jeključna komponenta na bilo palubi i služi za sprečavanje pada opasnosti i nesreća . Uz uobičajene alate , klade,građevinska dozvola , a neke građevinske know -how , Brookings , Ore , vlasnici mogu izgraditi vlastiti palube ogradu s nekom čvrstom dalekovidnost i malo planning.Things morat ćete
mitra vidio
nasjeckajte vidio
stolarska razini
francuski ključ Screenshot Snaga bušilica s malo
4 - inčni - by - 4 - inčni - by - 8 - noga tlaka liječenih postova
2 - inčni - by - 4 - inčni - by - 8 -noga drva deck ograda daska
2 - inčni - by - 2 -inčni klade ploče za banisters
Vanjske palube vijci
6 - inčni kočijama vijci
Show Više Upute Screenshot
1

KontaktDivision Oregon Building Codes i razgovarati o svoj ​​projekt s predstavnikom . Grad Brookings sama mogla imati neznatno odstupanja ili druge lokalne kodove koje mogu biti potrebne da se pridržavaju . Ispunite građevinsku aplikacije, zajedno s planovima za vaše palube ograda izgradnju i bilo dokumentaciji ili naknade , kako bi se dobili građevinsku dozvolu .
2

Izmjerite duljinu i širinu palubi , tako da znate ono što vam je potrebno za mjerenje rezanje drvo . Kodeks zahtijeva da vaša ograda je 36 cm visoka , ako je vaš trijem je na povišenom uzvisini iznad tla .
3

Koristite mitru pilu za rezanje4 - by - 4 - by - 8 - noga mjesto , tako da imate dvije jednake postove 42 inča . Koristite nom pilom izrezati usjek s jednog kraja na svaki post koji mjeri dva inča po 8 inča . Ponovite ovaj korak sve dok imate ukupan broj postova za svoj palube . Ovaj broj će se mijenjati ovisno o veličini i postavljanje svog palubi , ali budite sigurni da su vaši postovi su ne više od 8 metara jedan od drugoga .
4

Koristite izvor bušilica smalo koji će stane vijak kočija s 6 - inčni bušiti kroz obruč greda palube i kroz dio svojih ograda radnih mjesta koja su urezana . Koristite 6 - inčni kočiji vijke zajedno s podesivim ključem osigurati ogradu postove na palubi naplatka greda . Prije stezanja potpunosti , koristite razinu kako bi se osiguralo da se postovi su visak . Ako nisu na razini , napraviti potrebne prilagodbe .
5

Lay 2 - by - 4 ploču na vrhu početne dvije ograde postove. Označite ploču dva -po- 4 gdje počiva upravo na sredini drugog post. Izrežite2 - by - 4 pomoću mitra vidio ili usitniti vidio na duljinu , te ga priključiti na svoj ograde postova koristite bušilicu i palube vijaka . Ponovite ovaj korak dok vaš trijem je opremljen gornjem ogradu sveobrnuto .
6

Izmjerite udaljenost između svoje ograde postova dobiti dužinu svoje dno ograde zajednice . Izrežite 2 - by - 4 ploče za duljinu . Koristeći bušilicu i palube vijci, donju ogradu na postove . Provjerite kako bi bili sigurniograda ostaje na razini kao što rade .
7

Izmjerite visinu između unutarnje površine gornje i donje ograde pronaći mjerenje palubi ograde stubišta . Koristite kotlet pilu za rezanje sve svoje 2 - po - dvije zajednice - da djeluje kao banisters - na duljini . Banisters ne bi trebalo biti više od 9 cm, osim kako bi se spriječilo pada opasnost .
8

Centar i razina svaka ograda , i mjerenje na distanci od jednog do drugog . Tko ih šiša u korištenju energije bušilicu i vanjske palube vijaka . Nastavite ovaj korak sve dok vaš deck ograda je završena .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125505.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.