Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Najbolja tla uvjeti za kopnene izvor topline pumpe

pumpe Prizemlje izvor topline koristi geotermalnu toplinu kako bi se nositi toplinu u domove , osobito u zimskim mjesecima kada topline tlo je pouzdaniji od vrućine u zraku . Postoje dvije osnovne vrste podzemnih izvora toplinske pumpe : horizontalne , u kojeminstalater postavlja cijevi u duge trake samonekoliko metara ispod zemlje , i vertikalne , u kojem su cijevi koje drže ravno prema dolje , sve dublje u podzemlje pristupati na više topline . Vertikalni geotermalne jedinice pomoći ljudima s lošim uvjetima tla korištenje tih sustava , ali svi instalateri tražiti određene uvjete tla . Dubina

Dubina se odnosi na koliko je tlo imate . Više tlo -deblji slojevi su -bolji . Kada su slojevi tla završiti , onda neplodno tlo kao živoj stijeni ili smrznute zemlje ( u hladnijim podnebljima ) počinje . Monteri ne mogu staviti dizalice topline u živoj stijeni ; što im je potrebno za rad sa slobodnim tla . Duboka tla i zemljani sloj koji traju ispod kuće temelj su najbolji .
Soba

zemlja prostor ispod kuće često osporava tlo , koristi razne sustavima, uključujući prskalicama i septičke pumpi . Tu ne može biti mjesta za jednostavno instalirati tlo izvor toplinske pumpe , posebice horizontalni verziju . Mnoge vrste tla također imaju velike stijene koje se mogu predstavljati probleme u grublje uvjetima . Više prostora nalazi se u tlu ,lakše ćete instalirati geotermalnu jedinicu .
Heat Transfer

Prijenos topline se odnosi na sposobnost tla za lako kretati toplinu s jednog mjesta na drugo . U principu , uske i kompaktni tla poput gline imaju niske sposobnosti prijenosa topline i može pomicati samo toplinu polako , što ih je teško koristiti za podzemne izvor grijanja . Blazi tla koje mogu prenijeti toplinu brže bolje , dopuštajući cijevi da se brzo apsorbiraju energiju .
Stabilnosti

stabilnosti se odnosi na to kako se lakotlo može pomaknuti . Rahla tla su dobri , ali ako je tlo preširok , onda erozija ili pomicanje može biti problem , uzrokujući cijevi crack ili olabaviti . Pjeskovitim tlima često su neprikladni za geotermalne jedinica , ali profesionalni poduzetnici trebaju biti u mogućnosti reći je litlo na kući može pomaknuti previše lako za sustav .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125506.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.