Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> pregradnja planove >> Content

Kako izgraditi Stambenim s garažom u 90 dana

Kako promjene u životu , možda će vam se da je kuća koju je kupio prije 10 ili 15 godina ne stvarno vam stane više što je vaša obitelj može imati stečen veća . Neki ljudi bi se preseliti u veću kuću ili graditi dodatak , ali ako si ograničen pitanju prostora ili troškova za veće intervencije , mogli pretvoriti u svoju garažu u spavaćoj sobi ili stambenog prostora . Garaža pretvorbe će biti jeftiniji od dodavanja sobu na svoju kuću , a može biti i manje nametljiv , aizgradnja se radi . To će također biti lakše steći sve potrebne dozvole za renoviranje postojećeg prostora nego ako su gradili dodatak . Upute Screenshot
1.

Raspitajte se kod svog urbanističkog odbora za bilo dozvola što trebate za gradnju , kao i propise koji se odnose na korištenje svoju garažu .
2

Dizajn kako želitestambenog prostora gledati . Možete zaposliti arhitekta , koristiti računalno potpomognuto oblikovanje programa ( CAD ) ili dizajnirati izgled se s olovkom i papirom .
3

Odlučite što električne, vodovodne ili grijanje , ventilaciju , i klimatizaciju ( HVAC ) rad će morati biti učinjeno u garaži, a ako idete zaposliti nekoga na tim poslovima . Iako vam možda biti sposobni raditi ove poslove sebe , lokalni propisi mogu zahtijevati zaposliti nekoga tko je ovjerena u tim područjima .
4

Pregledajte betonski pod i napraviti sve potrebne popravke . Ako postoje samo manje pukotine , možete ih ispuniti u sebi . Međutim , ako postojipuno štete , možda ćete morati doći do poda zamijenjenprofesionalno . Za popravak pukotina , koristiti čekić i dlijeto da kopaju u podu , tako da bi se u nastavku dubine pukotine , a zatim ispunite ga s betonskom krpanje spoj ( pročitajte naljepnicu za posebne upute ) .
5

Izvadite garažna vrata i okvira iz tog područja , tako da možete izgraditi taj zid prema vašim planovima . Pratite lokalne zgrade koda u vezi zid kadriranje , tako da znate propise koji pokrivaju područja kao što su razmak od studs i kako su prozori i vrata trebaju biti uokvireni .
6

Najam Certified Professional za dovršetak bilo električne, vodovodne , ili HVAC posao koji treba obaviti . Čak i ako imate znanje da to učine sami , lokalni propisi mogu zahtijevati Certified Professional za obavljanje posla .
7

Frame iz bilo gole betonske zidove prilažući pragova ploču (ploča tlaka liječenih ) na katu s zidanih vijaka , a zatim izgradnja okvir i to povezuju s praga ploče s vijcima . Ako je strop nije završen , pokrenuti stropne grede preko kadriranje , ih čavlima u kadriranje i na kraju krovnih rogova . Slijedite lokalne zgrade koda u pogledu kadriranje .
8

Instalirajte sve nove prozore i vrata .
9

Instalirajte suhozidom na zidovima i stropu gdje je to potrebno , da ih se pridaje pričvršćuju pomoću montažnih vijaka .
10

obojiti zidove i strop . Srpski Srpski 11

Instalirajte novu površinu za pod , bilo da je pločica , drvenih obloga i tepiha . < br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1016125587.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.