Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Pregradnja Alati i oprema >> Content

Koja pila rezanje keramičkih i cijevi

? Neprikladna alati često proizvesti pukotine i nazubljene rubove koji uništavaju glinenu lulu . Intenzivan proces pečenja zove vitrifikacija pretvara glinu u gustim , staklene poput cijevi . Iakootvrdnu glina je izuzetno jaka , to ne uspije pod stresom različitih alata za rezanje . Do-it -yourself vodoinstalateri može naći snage i pile i ručno upravljani alate koje su pogodne za rezanje glinenu lulu tla na najam dvorišta i trgovine vodovod opskrbe . O glinenih lula

Kao i gline keramike i pločica , keramičkih i cijevi prolaze proces pečenje zove plamena . Glinene proizvođača cijevi otpustiti svoje proizvode na visokim temperaturama , obično oko 2.000 stupnjeva celzijusa . Visoke veže temperatura pečenja, ili vitrifies i glina čestice, koje stvaraju izrazito stabilan i trajan proizvod . Clay kanalizacijska cijev ne samo odupire štetu od komunalnog otpada , ali i može izdržati izloženost različitim kemijski otpad proizvode . Zbog toga što keramičke Pipe je tvrdokorna površina odupire fizički abrazije , rezanje cijevi zahtijeva specijalizirane alate ili pile .
Priručnik tla Pipe Cutter

priručnik kanalizacija rezač nalikuje lijevanog željeza lanac rezač , a neki modeli su dizajnirani za rezanje i metal i glinene cijevi . Priručnik kanalizacija rezač sastoji od lanca oštrim reznim pločama prilogu na kraju par ravnih ručkama . Vodoinstalateri omotajte lanac oko opsega lulu -a , povući lanac zategnut , i uviti stupcima ručke za pokretanje diskova oko cijevi u vanjskoj površini . Diskovi zabiti površine keramičke i cijevi , omogućujućivodoinstalatera da ugriz cijev uz depresiju . Jeftin i učinkovit , priručnik kanalizacija rezači sunajčešći rezni alat za keramičke cijevi .

Specijalnost Motorne pile

Specialty proizvođača alata proizvoditi motorne pile, noževi koji su pogodan za rezanje i kroz metal i glinenih cijevi . Pilu Oštrice 'zubi obično su obložene s abrazivnim minerala , kao što su dijamantni borbenost . Vodoinstalateri mogli birati motornom pilom rezač za obradu velikih projekata koji zahtijevaju česte rezanje ili za stvaranje rezove na neobičnim kutom .
Kružnih pila

proizvođači pile proizvode za teške uvjete rada kružne pile koje su pogodne za rezanje keramičke cijevi . Slično izgledom dijamant oštrice zidanih noževima , ovi noževi obično rezati kroz nekoliko vrsta materijala , uključujući glinu , metalne i betonske cijevi . Noževi su često dostupne u promjerima i veličinama koje se mogu popeti na standardnih električnih alata , kao što su prijenosna cirkularne pile i kutne brusilice . Ako se odlučite za rezanje glinenu lulu s kružnim pile , pažljivo provjerite ambalažu noža odrediti prikladne rezanje materijala . Proizvođači bi moglo navesti glinenu lulu kao glinene kanalizacijsku cijev , keramičke cijevi ili cijevi tla .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1016030642.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.