Što lopatica Veličina za 12x12 zida

? Dok načela ugradnje zidnih pločica su slični instalacija podne pločice , postoji nekoliko razlika koje se odnose na težini . Veličina pločica , kao imaterijal je napravljen od , utječe na vrstu lopaticom što je potrebno za korištenje . Iako možete koristiti pločica graničnici pomoći smjestiti gravitaciju ,vrsta tankog korišćenja idubina ureza su također važni . Man -made pločice

Većina umjetnih pločice , uključujući i porculana , stakla ili keramike , imaju slične težine do 12 - inčni komada . Minimalna dubina preporuča za žlicom za ove pločice je 1 /4 inča , prema većini proizvođača , ali instalateri imaju svoje vlastite preferencije . Većina stručnjaka odabrati 3/8-inch nazubljenom lopaticom za većinu 12 - inčni instalacija pločica , jer daje samo malo više mort za solidnosti .

Otkloniti prirodnog kamena

Slično je čovjek stvorio pločice , otkloniti prirodne kamene pločice su ujednačene veličine i zahtijevaju glatku, čak i sloj 1/4-inch na 3/8-inch tanke - set mort ispod njih . Specijalnost tanka - prijemnik na teškim kamenim postrojenja kako bi se protiv padati niz zid , adubina lopaticom važno je stogamalo extra tanka - set može pomoći jastuk ga protiv gravitacije .

umecima

Dvanaest - inčni pločica insets će imati različita pravila koja se primjenjuju za različite scenarije zid . Na primjer , ako instalirate na 12 - inčni umetak unutar uzorka od istog tipa pločica na zidu , možete koristiti isti usjek od lopaticom kao što si učinio s polja pločica . Staklo pločica , s druge strane , vrlo je tanka i zahtijeva dodatni tanke -set da ga podigne u ravnini s druge zid materijala . U tom slučaju , možda ćete trebati 1/2-inch lopaticu da ga podigne na mjesto gdje ga treba biti .
Kotrlja ili grubo isklesan prirodnog kamena

Ako instalirate pala ili grubo isklesan prirodni kamen kao što škriljevca ili pala mramora , da ćete želite koristiti specijalitet lopaticom . Euro usjek trowels , službeno poznat kao europske trowels , su multidepth trowels koji vrijede extra thin - set za te tvrtke u kojoj ste se bave pločice koje se razlikuju po dubini . Oni dolaze u različitim dubinama s dva ili tri različita udubljenja po lopaticom .

Možete li Sand Drvo Protiv struje

? Većina kuće popravak ili stolarije stručnjaci će vam reći da nikada ne pijeska drva uz dlaku , jer to će ostaviti neželjene ogrebotine na drva . Umjesto toga , oni će inzistirati na tome da brušenje uvijek treba slijediti zrno drva , što znači da j

Více >