Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Pregradnja Alati i oprema >> Content

Kakav Oil Trebam za STIHL motorku

? Stihl pile su poznati po svojoj kvaliteti i rezanje sposobnost . " Popular Mechanics " izvijestio je da ne postoji ništa se ne sviđa kod njihovog najprodavanijih Stihl MS 290 . Rekli su da se činilo kao da je " ...tvrtka obilno pozornost na svakom kvadratnom inču pile . " Kao i svi pila s pogonom na plin ,Stihl zahtijeva dvije vrste ulja radi pravilno : jedan za motor idruge za podmazivanje lanca . Engine Gas

dvotaktnih motora mješavina nafte i benzina zajedno u jednom spremniku za napajanje . Posebno formulirani ulja iz Stihl treba staviti u spremnik plina u isto vrijeme se dodajegas , ali generički ulja koji su označeni kao " za 2 - motore " također su dostupne u željeznarijama . Obično ,ulje dolazi u paketu s četiri ili više malim bočicama . Boce imati ispravan odnos za jedan galon plina . Mnogi ljudi pre - mix plina i nafte u spremniku koji se koriste samo za dvotaktni održavanje motora .
Upravljanje Gas Engine

Zaboravljajući dodati ulje na motor plin će rezultirati motor koji je " oduzete . " To znači da su klipovi zamrznuti na mjestu i više ne rade . To obično zahtijevamotor obnoviti popraviti , što je prilično skupo . Jedan od načina da se to spriječi je da dodate oznaku blizu spremnika plina koji podsjeća da uvijek koristite desnu plin može kad si punite Stihl
Chain Oil
< . br >

Stihl pile lanac vrti oko šanka mnogo puta u sekundi dulje vrijeme . Metal - to- metal kontakt na toj brzini stvara mnogo trenja i visoke topline . Pile ovisiti ulje kako bi smanjili trenje i smanjiti temperaturu . Posebno formulirane ulja koje čiste i podmazuju lanac se prodaju po Stihl i drugim tvrtkama . Oni su dostupni na željeznarijama - pogled u dvorište i vrt električnih alata odjeljak za " lanca ulja . " Rani pile zahtijeva od operatera da ne zaboravite pritisnuti gumb koji ubrizgan ulje na lancu , ali trenutni motorne pile imaju automatsko podmazivanje značajku .
Ulje za lanac Upravi

posljedice ponestaje lanca - ulja za podmazivanje mogu biti katastrofalne . Lanac može slomiti od trenja i letjeti u mnogim smjerovima . Brzi i oštri dijelovi čine ovajiznimno opasna pojava . Prema Sveučilištu Missouri , motorne pile s automatskim Oilers upravljati ulje za lanac , tako da im ponestane plina prije nego što im ponestane ulja . Vrlo je bitno da se uvijek dodati ulje za lanac kada ste punjenje spremnika plina .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1016126001.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.