Alati za poliranje Travertin Mramor

sedrenih može doći u mnogim završi , u rasponu od brusio na polirana . Međutim , budući da jeprirodni kamen , to je i podatna i lako završiti na svoju ruku za prilagođene projekte , kao što su stubišta ili polica za knjige u kojima morate polirati rubove ili dijelove površine na svoju ruku . Razne alate dostupne na tržištu danas , ovisno o tome što je dio kamena što trebate za poliranje . Ručni jastučići

Ručni poliranje jastučići su jedan od najstarijih načina za ručno poliranje sedra . Oni su korisni za male površine gdje seelektrični alat će biti teško koristiti , kao što je na rubu instaliranom komad u niši na polici za knjige . Oni su prodali u suhim i vlažnim formata i dolaze u različitim abrazivne površine , ovisno o tome želite li grubu nokte ili glatke nokte , slično kao brusni papir griza .
Poliranje

poliranje strojevi su ručnih električnih alata koji su posebno dizajnirani i izrađeni za korištenje s prirodnog kamena , kao što su sedra . Broj priloga su dostupni , u rasponu od brusni papir jastučići koji rade baš kao normalan papirom na drva u smolu jastučići koji se mogu koristiti i suho ili mokro polirati kamen dolje u različitim stupnjevima . Svi poliranje setove dolaze s više jastučići koji se kreću od grube izgladiti pomoći da postignete željenu završiti .

Brusilice i privitke

četiri - inčni kutne brusilice također se mogu koristiti za poliranje prirodnog kamena , kao što travertina pomoću vezanosti koji su isti kao i oni koji se prodaju za poliranje . Jastučići može doći u dijamant , karbida , smole ili kamena formatu , a oni se prodaju u različitim stupnjevima grubosti , tako da možete raditi komad kamena niz od grube završiti sve do glatke , polirane površine .


Edgers

Iako se obično koriste samo u komercijalne postavke , kao što su s proizvođačima , ivica strojevi su posebno dizajnirani za glatke rubove sedre i poljski završnim rubovima , kao i površinu kamena . Oni su dizajnirani za proizvodnju masa količine , ali ručni ivica strojevi su dostupni , iako su skuplji u odnosu na brusilici ili ručni stroj za poliranje .

Kako Trg Wet Pila

mokra pila jeposebna vrsta pila obično režemo tvrdi pločica . Mokri pile imaju kreće kontrole ruku s dijamantnom oštricom u njega . Mokri pile također dolazi opremljen s pumpom za vodu i pladanj držati vodu . Voda pomaže kako bidijamant pile cool i z

Více >