Vrste odvijač Savjet trokuti

Nekoliko vrsta odvijača koristiti trokutastog oblika . Većina tih trokutastih vozača , i vijke ili matice za koje su namijenjene , pojavljuju se u sigurnost ili mijenjati otporan aplikacija . Zbog njihovog neobičnog oblika , a mali broj tvrtki koje proizvode i distribuiraju ih , trokutaste odvijači su idealni za situacije u kojima vijci i matice ne može se lako ukloniti . Međutim , postoji samoograničen broj varijacija na trokutasti odvijač stilu . Tri- Wing

U obliku slova " Y ",tri- krilo disk je izvorno razvijena za zrakoplovnu industriju . Međutim , ona se koristi za niz domaćih aplikacija , osobito u igračkama za djecu i za video igre.
Delta

Delta disk poprima oblikčvrste trokut . Također poznat kao stanke trokuta , ovaj tip pogona je najčešće korišten u željezničkim i požara aplikacija . Na primjer ,vozač se koristi za instalaciju posebnih vijaka u vlaku vrata i protupožarnih hidranata . Njegova uporaba kao sigurnost ili nagovarati - dokaz alat oslanja na oskudnost Delta glave odvijača .
TP3

vlasnički proizvod pruža zajedničku alternativu delte pogoni . Blago zaobljene trokutasti oblik pogona čini svoje odgovarajuće vijke i matice teže ukloniti pomoću čak odvijač delta glavu . To utječe na njegove popularnosti u sigurnosti ili nagovarati - dokaz aplikacija .
Trokutasti Matica

gotovo isključivo koriste za električne sustave koji se koriste u rudarstvu , trokutaste orašasti plodovi i orašastih vozači stanke trokut u vozača , a ne matice ili glave vijka . Vršak vozača podsjeća na trokutastu priključak koji klizi oko čvrstog trokuta matice .

Kako preurediti svoj MATCO alat okvir ladicama

MATCO jeamerički ručni alat , električni alat i proizvođač pohranu alat sa sjedištem u Stow , Ohio . MATCO alat škrinje se nude u dvije i tri ladice i kutije može se izmjenjuju po potrebi od strane vlasnika . To jejednostavan postupak , uzimajući sam

Více >