Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Pregradnja Alati i oprema >> Content

Kako Blast Metal

Mediji miniranja metal može biti učinjeno korištenjem različitih materijala , u rasponu od oraha školjke na pijesku na sode bikarbone , svaki sa svojim vlastitim stupnjem bičevanje moć . To je učinjeno kako bi se uklonili boju , korozije ili drugih onečišćivača na metalnu površinu kako bi ga pripremili za primjenu boje , prašak za premazivanje ili popravak procesa . Bez obzira na to što mediji koristite , međutim , iste tehnike podnijeti zahtjev za korištenje medija - pjeskarenja alate . To je ono što vam je potrebno
zračni kompresor sa zračnim linijama
Media - miniranje pištolj i spremnik
pri pjeskarenju medijsku Pretraživati ​​maskom (preporučeno)
Prikazati više uputa
< br > 1

Ispunite rasprskavanju pištolj spremnik sa svojim izborom sredstava za čišćenje . Za uklanjanje hrđe , koristiti pijesak . Za uklanjanje boje na osjetljivim materijalima , korištenje soda ili oraha školjke .
2

Prekidač kompresora zraka , i ostavite ga da se izgrade tlak do svog maksimalnog kapaciteta . Prilagodite miniranje pištolj pritisak na između 40 i 50 PSI (funte po kvadratnom inču ) .
3

Postavite medijsku - pjeskarenja pištolj izravno preko metala biti proklet , s ciljem pištolj prema potrebi . Držiteminiranja pištolj oko 16 centimetara od površine metala . Ako koristite pijesak , izbjeći bilo bliže , jertoplina koju stvaraju miniranja medija protiv tankih metala može izazvati ih na warp .
4

Povuci okidač abrazivno pištolja . To će potrajatinekoliko sekundi za abrazivno mediji za sifon iz spremnika u pištolj . Kad se to dogodi , ponovno će se početi primjećivati ​​hrđe ili boje počinju pahuljica od metala . Pomaknite pištolj polako po površini , izbjegavajući preostalo na jednom mjestu za predugačak - to će se početi skidanje metalnog sebe , stvarajući dojam u metalu
5

Nastavak miniranja dokmetal ima . očišćena u potpunosti. Čelik će povesti na malo sive boje . Ostali metali će izgubiti svoj sjaj i okrenuti malo dosadno .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1016126442.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.