Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Uklanjanje Non- nosivi zid

Non - nosivi zidovi nemaju nikakve strukturne vrijednost i stoga su samo pregrade koje odvajaju prostor unutar svog doma . Uklanjanje ležaja zid non - load je daleko manje težak nego uklanjanje nosivog zida , što bi zahtijevalo stvaranje sekundarne obliku strukturne potpore uzeti težinu jednomzidu je otišao . Non - nosivi zidovi tipično su izrađeni od gips ploča s klade okvira , a njihovo uklanjanje se sastoji uglavnom od uzimajući ih , osim u obrnutom redoslijedu da su skupi. To je ono što vam je potrebno
Hammer
Crowbar
Mali malja
Screw pištoljem
klipni vidio
kružnom pilom Screenshot oka naočale
radne rukavice
Sigurnost maska ​​< br > Screenshot Prikazati više uputa
1

locirati mjesto na zidu , u blizini šava , gdje ne postoje privjescima . Srušite zid sa svojim čekićem i bušiti rupe u zidovima ljuske . Raditi svoj polugom na obodu suhozidom ploči , to izvlačenjem studs kao i ti ići . Uklonite sve suhozidom lista , a zatim prijeđite na sljedeći jedan , na isti način , dok se jedna cijela strana zidne obloge je uklonjena .
2

Upotrijebite svoju malu Sledge Hammer , koji je održan kakoje glava bočno , otrgnuti suhozidom listova s druge strane zida . Štrajk svaki suhozidom ploču iznutra , uz šavove gdje se sastaje zid studs . Suhozidom će prekinuti i otpasti uz minimalan napor .
3

Koristite vijak pištolj ili čekić pandža ukloniti sve nokte ili suhozidom vijke koji strše iz drvenog zida okvira jednom gipsane ploče su uklonjene . Isključite svoje prekidače , i vodom prekidna ventile , te uklonite sve vodova ili vodovod od drvenih okvira . Koristite klipni vidio da rezove u privjescima , tako da su linije mogu se iskrao iz mjesta .
4

Koristite kružnu pilu za rezanje sidro u vašem zidu okvir oko središnje točke . Napravite dijagonalne rezove kako bi se olakšala uklanjanje , i koristiti svoju polugu parati svornjaka sidra od gornje i donje ploče . Nastavite na taj način sve dok su uklonjene sve privjescima i kutne aparatić .
5

Koristite polugu ukloniti gornju i donju ploču od vaših stropne grede i podnih površina . Koristite svoje čekić pandža ili stražnji kraj svog polugom da uzmu sve preostale nokte .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016030735.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.