Kako izgraditi veliki unutarnji zid fontana

vodoskok može dodati na estetske vrijednosti vašeg doma služeći kao središnji za vaš dnevni boravak , radnu sobu ili obiteljska soba . Zvuk tekuće vode također može doprinijeti opuštajućoj atmosferi , pomaže kako bi vaš dom je mjesto za vas i vaše obitelji da se opustiti nakon napornog dana . Možete izgraditi vlastiti veliki zid fontana , koja vam omogućuje da prilagodite fontanu u sobi veličine i decor.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
2 - by - 6 - inčni klade
zaštitne naočale
Radne rukavice
kružnom pilom Screenshot mitra vidio
izbušiti
4 - inčni drvo vijaka
električni odvijač
3/8-inch-thick šperploča Srpski tablicu vidio
cementa Backer odbora Screenshot Utility nož
3 - inčni vijaka
Tile
Thinset minobacačkom Screenshot Mokro vidio Screenshot zaptivnog Screenshot injektiranje plutaju
Sponge
Katranizirati

Prikaži više uputa
jedan

Mjera dva dijela 2 - by - 6 - inčni klade na širinu fontane tavi i dva dijela na duljinu . Stavite na zaštitne naočale i radne rukavice . Izrežite dijelove klade na dužinu s kružnom pilom .
2

mitru krajeve širine i dužine sekcija na 45 - stupnjeva kut s mitra vidio . Sastavite dijelove u obliku pravokutnika i izbušiti pilot rupe kroz kutove s bušilicom . Umetnite i zategnite 4 - inčni drvo vijaka s električnim odvijačem osigurati okvir fontane tavi .
3

Mjera i izrezati dio 3/8-inch-thick šperploča širina i dužina fontane tavi sa stolom vidio . Postavite šperploča odjeljak na vrhu pravokutnog okvira i poravnajte rubove . Izbušite rupe kroz pilot šperploču u okvir i postavite 4 - inčni drvo vijaka kroz pilot- rupa .
4

Cut dva dijela 2 - by - 6 - inčni klade 6 centimetara kraći od željene visine fontane zid s kružnom pilom . Izrežite dvije dodatne dionice jednake širine fontane . Mitru ove dionice na 45 - stupnjeva kut .
5

Sastavite visine i širine presjeka u pravokutnik . Izbušite rupe pilot ipak uglovima i osigurati dijelove s 4 - inčnim vijke .
6

Uključitefontana pan okvir više, tako dašperploča suočava s poda . Stand stražnji okvir na poleđini okvira tavi . Izbušite rupe kroz pilot dnu leđa okvira u okviru pan i osigurati dva dijela okvira s 4 - inčnim vijke .
7

Mjera je dio cementa Backer odbora u širinu i visinu okvir natrag . Postići Backer ploču uz mjerenja sa skalpelom i namjestite Backer ploču uz kutu radnog stola .
8

Osigurajte Backer ploču na zid fontana s 3 - inčnim vijaka . Cut Backer odbora dijelovi za pokrivanje dna i strane fontane tavi i siguran te dijelove na okvir s 3 - inčnim vijaka .
9

Izbušite 1 - inčni rupu kroz Backer odbora i leđima dio okvira posude za cijevi pumpe . Izbušite još 1 - inčni rupu kroz Backer odbora i gornji dio okvira zid .
10

Secure kamena ili keramičkih pločica na dnu i stranama fontane tavi , kao i fontana zid , s thinset žbukom . Cut pločice da stane po potrebi s mokrom pila prije primjene pločice na Backer odbora .
11

Nanesite talog na zglobovima između pločica s žbuke plovak . Obrišite višak talog s vlažnom spužvicom .
12

Feed cijev pumpe kroz rupu na dnu fontane natrag . Pokrenuti kada se zid iza Backer odbora i iz vrha rupu . Nanesite katranizirati oko cijevi gdje izlazi i ulazi u fontanu .

Kako izgraditi potkrovlje Ograde

potkrovlje bez ograde predstavlja ozbiljnu opasnost od pada s potkrovljem , koja bi mogla biti kobna pogotovo u domovima s malom djecom . Iako možete kupiti preconstructed ograde od većine građevinskih dobavljača , oni su prilično jednostavan za sami

Více >