Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Odvojeni vs Otvoreni Blagovaonica

Iako mnogi moderne kuhinje dati neki prostor u - kuhinji blagovaonom ,blagovaona pruža mjesto izvan kuhinjskog prostora za jelo obiteljski ručak ili držanje svečane večere . Dok blagovaonice uglavnom se nalaze u neposrednoj blizini kuhinje u kući , oni se mogu nalaziti bilo gdje u cijeloj kući - i možda čak i biti na otvorenom . Odvojeni Blagovaonica

zasebna prostorija blagovaona u kući je onaj koji živi u vlastitoj sobi s četiri zida i vrata . Budući da je u zatvorenom prostoru ,zasebna blagovaonica pruža privatnost daotvorena blagovaona ne. Problem sa zatvorenom blagovaonicom , međutim, da jeograničeni prostor ograničava broj ljudi koje možete imati u blagovaonicu u jednom trenutku , što ga čini teško imati velike večera stranaka .
< Br > otvorena blagovaonica

pojam " otvoreni blagovaona " općenito označava blagovaonicu koja ima izravan pristup u kuhinju , bez zida koji dijeli dvije sobe , iako jeotvorena blagovaona također može biti otvoren u dnevnu sobu ili den umjesto kuhinji . Budućiotvorena blagovaona donosi nekoliko soba zajedno , ona pruža velik prostor za zabavni gosti . Kadblagovaonica otvorena prema kuhinji , ona također omogućuje one članove obitelji koji rade u kuhinji za komunikaciju s ljudima u blagovaonici .
CijepanjeRazlika
< br >

Ako imate blagovaonica koja je odvojena od vaše kuhinje , te dvije sobe dijele zid , možda ćete biti u mogućnosti ukloniti cijeli zid stvoriti otvorenu blagovaonicu . Akozid je zidnosivi , ne možete ga ukloniti u potpunosti , ali još uvijek možete pridružiti dvije sobe zajedno rezanjem prozor , poznat kao prolazni , u zid . Ovaj prolazni može se koristiti za razgovor iz sobe u sobu i proći hranu iz kuhinje u blagovaonicu .
Koje je pravo za mene?

u mnogim slučajevima , možda nećete dobiti priliku odlučiti hoće liodvojeno ili otvorenu blagovaonicu u vašem domu . Općenito govoreći , starija kuća izgrađena u 1950 ili ranije imaju zasebne blagovaonice , a moderne kuće imaju veću vjerojatnost da imaju otvorene planove . Ako to ne učinite puno zabavnih u svom domu ,otvorena blagovaona ne daju neke prednosti u odnosu na zatvorenoj blagovaonici , tako da to može biti vrijedno da sruše zid ili dva , ako je moguće .
< br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016030797.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.