Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Pregradnja Mali Potkrovlje

Dodirnite u svoj dom potencijala tako što neiskorišteni kvadrature svog postojećeg potkrovljasastavni dio vašeg doma u dizajnu . Dodavanje iskoristiv kvadrature može povećati vaš dom je vrijednost , a omogućuje dnevnu korist kroz korištenje novih prostora . Odredite svrhu za svoj tavan i uzeti u obzir izazove pregradnje prije poniranja u ovom projektu . Svrha

odrediti svrhu za svoj tavan koji odgovara potrebama vaše obitelji i proračun . Budući da jemali prostor , to će vjerojatno biti korisno imati jednu sobu s jednim ciljem , a ne što je nekoliko manjih soba podijeljena svemirske dugotrajan zidove . Razmislite o korištenju prostora za nešto što obično zahtijeva manje prostora , kao što je ured , gostinjsku sobu, dječju sobu ili igraonicu .

Izazovi

pregradnja svoje postojeće kvadrature je jeftinije i manje vremena nego dodatak , ali potkrovlje prostori dolaze sa svojim izazovima . Vi vjerojatno će morati smjestiti u prostor i graditi zidove . Izolacija je također često nedostaje u tavanske prostore . Vaš potkrovlju također će vjerojatno imati koso zidove i nizak strop , što će učinitiprostor pojaviti još manji . Zbogpotkrovlje je obično na svojoj vlastitoj razini , postojeće električne i vodovodne linije ne bi mogao biti instalirani , čime će se povećati trošak pregradnja prostorije značajno . Nedostatak prozora također će napraviti svemirski tamnija .

Rješenja

Preskoči ima tavan kupaonicu , ako je to moguće kako bi izbjegli skupe dodatne vodovod . Prozori, krovni prozori ili uvučeni rasvjeta može pomoći dodati toliko potrebnu svjetlo u sobi . Dodaj Dormers u obnovu planira suprotstaviti kosim zidovima i kutova .
Uređenja

korištenje svjetlijih boja , učinit ćeboravak pojaviti veći i svjetliji . Koristite namještaj koji je od manjih razmjera da bivećinu svog kvadrature. Na primjer , odlučiti za kauču , a ne veličina kraljice , i koristite TV konzolu koja je niska na zemlju , nego veliki ormara . Dodaj skladišnih prostora na vašem tavanske prostorije , tako da još uvijek možete ga koristiti kao dragocjeni prostor za pohranu , kao što ste mogli su ga koristili prije prepraviti .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016030815.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.