Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Ideje za ulazima & Mudroom prepraviti

Vaš ulazima i mudroom su prvi dijelovi vašeg doma da gosti vide . To je ujedno i područje koje vidi najviše noga prometa od svoje obitelji . Kao rezultat toga , njezin dizajn treba biti spoj oblika i funkcije . Kada pregradnja Vaše ulazima i mudroom , postojerazne projekte i velike i male da se može poboljšati izgled ovog područja i čine gaviše korisnog prostora za vas i vašu obitelj . Nakon što ste odredili svoj ​​proračun , možete shvatiti što od tih projekata pruža najbolje odgovara za vaš dom . Promijenite svoj ​​vrata

Jedan od najjednostavnijih načina da se promijeni izgled Vašeg ulazu je zamijeniti ulazna vrata . Dok ona služi praktičnu svrhu , vaša vrata također mogu pružiti dekorativni element u vaš dom . Možete birati između raznih materijala vrata . Drvo jenajčešći i može dodati topao, prirodan izgled na ulazima. Odlučite se za punog drveta vrata , ili onaj koji ima ukrasne staklene ploče za dodatnu vizualnu interesa . Čelika, aluminija i stakloplastike - kompozitni vrata su izuzetno izdržljivi i dolaze u različitim bojama koji se mogu uljepšati ulazima . Razmislite stil vrata kao dobro. Ako trenutno imate jednu vrata , možda žele proširiti svoje ulazima na lice dvostruka vrata i stvoriti više dramatičan izgled .
Otokarite stubištem

Ako vaš ulazima ili mudroom ima stubište , sprucing njegov izgled može pomoći donijeti novi život na cijelom području . Ovaj projekt može biti idealno ako ste carpeted stepenice , a materijal je na početku izgledaju otrcano . Možete obojiti drvo ispod ili slikati ga u različitim bojama . Bijeli stubište može pomoći uljepšati izgled vašeg ulazima ili mudroom , ali možete slikati ustaju i gazišta u kontrastnoj nijansi za hrabriji izgled .
Dodaj ugrađenim odjeljkom < br >

Storage jeključni element u ulazu ili mudroom jer članovi obitelji i gosti trebati mjesto staviti svoje kapute , rukavice, čizme i druge predmete . Ako koristite samostojeći kaput stalak ili stol , razmislite o dodavanju ugrađeni u uređaj za pohranu . Možete ga običaj je izgrađen tako da pruža vrstu skladištenje koji zadovoljava potrebe vaše obitelji . Police , ormari i ladice su idealni za pružanje skriveno pohranu . Vi svibanj također uzeti u obzir značajke kao što su : cubbies za cipele ; šipke za vješanje kaputi i jakne ; i klinovi za torbe, šalovi i kape . Ova vrsta otvorenog skladištenja omogućuje jednostavan i lak pristup često korištenim stavkama . Također možete ugraditi klupu tako članovi obitelji imaju mjesto za sjediti prilikom stavljanja na i polijetanje svoje cipele .
Zamijenite Kat

Zamjena poda u svom ulazu ili mudroom može promijeniti izgled prostora dramatično . Podovi trebaju izuzetno izdržljiv , tako da može izdržati vlage , prljavštine i krhotine koje se mogu prati izvana . Dok drveni podovi dodati topao, prirodan izgled , što može biti teško održavati . Odlučite se za laminata umjesto , koji nudi atraktivan izgled drva , ali drži se nositi i suza učinkovitije . Laminat može postati sklizak kad je mokar , međutim, što može bitiproblem s malom djecom ili starije rodbine . Kamena ploča je još jedna atraktivna opcija . To je otporan na vlagu i vrlo izdržljiv , ali nudi bolje držanje od laminata , jer to je teksturom . Koji god opciju da odaberete , ići s tamnom bojom kako bi hide prljavštinu i mrlje . Šareni otirač na kojima gosti mogu izbrisati svoje noge jedobra ideja , kao dobro.


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126651.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.