Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Zabava Ideje za redoing svoju sobu

Vaša spavaća soba je vaš osobni prostor . Ako dijelite svoj ​​dom ,spavaća soba može bitijedino mjesto gdje se možete potpuno izraziti svoje vlastite sklonosti i ukuse . To nije nužno slijediti pravila profesionalnog dekoratera ' kad se izradi ovo privatno mjesto ; jedini kriteriji koje treba razmotriti je li pronaćielementa šarene , lijepo ili zabavno . Osvijetliti svoj ​​osobni povući imajući zabavu na umu kada su redoing svoju sobu . Djeca

Većina djece imaju vrlo određene ideje o tomesavršeni soba izgleda . Posavjetujte se sa stanaru prije nego što počnete projekt , zatim dizajn prostora prema njegovoj osobnosti . Boja ravan zid s tabla bojom i objesiti kantu punu boji krede za pupi umjetnika . Sprej krevetom na kat požara motora crvena i instalirati mjedenu " vatrogasnog kolac " za brzo istjecanja iz gornji kat . Najam Mural umjetnik stvoriti scenu vanjski prostor na sva četiri zida , a zatim odabrati nekoliko galaksija u fosforescentnim boje za noćno sjaj .

Teens

Teens su često zabrinuti da imaju više odrastao sobe dok se kategorički tvrde da su njihovi privatni okolice odražavaju njihove osobnosti . Dodaj živopisan nijansu boje potpis na naglasak zid - ili na sve četiri zida . Hang mreža iz središta prostorije i ogrnuti preko stropa i niz zidove ; objesiti nizove malih svjetala ispod mreže . Graditi duboko, tapecirani sjedalo do prozora koji je prekriven jastucima i okružen polica pružiti ugodan odstupnica .

Odrasli

Napravite svoju spavaću sobuoazom strane to uređenje u stilu koji odgovara gdje želite biti , bez obzira na to gdje živite . Stvaranje plaža - house sobu s golim drvenim podovima, svijetlim bojama i lopaticama ventilatora ; accessorize sa školjkama i naplavine . Za medijske sobi , obojiti zidove crne i instalirati zastore za zamračivanje i spustili zvučnički sustav ; centrirati TV velikom platnu na zidu naspram krevet , s ormara ispod nje se održati DVD player i igraće konzole .

Parovi

par je spavaća soba je centar pozornica za njihov odnos , tako da bi trebao sadržavati vedar , kao i romantične elemente . Odaberite bogat , neočekivano Boja zida koji je privlačan za obje strane . Instalacija dobar zvučni sustav za reprodukciju glazbe raspoloženje . Razmetanje o verziji za savršenom krevet , bilo da jes baldahinom kaplje sa čipkastom baldahinom ili moderniji švedskog platformu krevet . Idi all-out , ako si to možete priuštiti , i dodati glavnu kupaonicu sa multihead tuširanje ili ispijanje kadom dovoljno velika za dvije osobe .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126652.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.