Najbolje Spavaća soba dizajni

Svaka soba živi veći s dobrim sustavom za pohranu i čistim dizajnom . Dajte puno misli na svaku sobu , te odrediti kako bi taj posao za spavaću sobu pojedinca ili par spava tamo. Na primjer ,maleni spavaća soba s velikim prozorom , učinit ćeprostor čini većim . Počnite s idealnim spavaćoj sobi u planiranju i scale back da stane na prostor i proračun . Pregledajte puno mogućnosti prije donošenja konačne odluke . Vault stropa

Podignite strop u spavaćoj sobi , ako je to moguće . Svaka spavaća soba s zasvođen ili ladicu strop obično dodaje vrijednost kuće . Akovisina stropa je standardna 8 metara , podići gornju granicu , akou potkrovlju područje će ugostiti ovaj . Dodaj palube spavaćoj području majstora koji se otvara na strani dvorišta ili dvorištu previše . U slučaju požara ,paluba može biti najbolji put za bijeg za cijelu obitelj .
Dizajn dnevnu sobu

Stvaranje spavaće sobe sa sitnim malo stambenog prostora . Dizajn zid za uzglavlja području kao polazište . Tipično ,zid uz uzglavlje će bitižarište sobi . Čak i ako je prostor ograničen , stvoriti mali prostor za sjedenje negdje u sobi . Postavite vrlo mali kauč na zid nasuprot podnožju kreveta , na primjer . Bez sjedeći prostor ,sama krevet će postatinezgodno dnevni prostor .
Plan za pohranu za urednost

dizajndobar izgled sa spremištem . Nakon ulaska u spavaću sobu , ali mali , želiteprostor izgledati uredno i uredni . Izgraditi zid za pohranu na jednom kraju spavaćoj sobi od poda do stropa . Čak i ako je ovaj zid je samo 12 do 18 cm dubine , možete spremiti igračke, knjige i razne predmete . Dizajn ormar prostor s vratima koja se ne nalazi na istom zidu kao uzglavlja zid , ako je moguće .
Dodaj svjetlo u sobi

Uključi veliki prozor za svjetlo ivatra bijeg . Izbjegavajte izgradnju maleni prozor , pogotovo u dječju sobu . Uvali prozor s prostorom za sjedenje može raditi i na prvom katu . Ova vrsta svjetlosti dolaze u učinit će prostor dobro za računalo radi posao ili zadaću spavaću sobu , tako da je spavaća soba služi kao dobar radni prostor . Projektiranje dvosobna prostore s malom medijskom ormar , stol prostora i prozora prostora za uživanje pogled na dvorište da će članovi obitelji želite provesti vrijeme tamo.
Uključi kupaonicu

Izgradite svaku spavaću sobu s malom kupaonicom , ako je to moguće . Čak i instaliranje samo pola kupku za svaku odraslu i dječju sobu poboljšava prostor . Ponekad dodatna soba za kupaonice može biti posuđena iz obližnjeg ormara u susjednoj sobi ili uzeti iz hodnika . Dvije dječje sobe mogu imati susjedni kupaonicu ili zajedničku kupku u vanjskom hodniku .

Kako čmara ormari

Iako ormari napraviti za veliki skladišnim prostorima , često nisu dobro klima cirkulira jer nisu ventilirani . Općenito , kada jekuća izgrađena , ormari su i dalje zatvorene - off od centralnog sustava klimatizacije se držati aparat s hlađenjem neis

Více >