Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Pregradnja Ideje za mobilnu kuću

mobilni dom jepristupačna prebivalište izbor da mnogi ljudi vole . Budući da unutarnji i vanjski prostor je mali , pregradnja je općenito više pristupačne u odnosu na ono što to košta obnoviti kuću ili višestambene građevine . Ispitati svoje potrebe , proračun i vaš timeline da se s idejama kako bi se povećala svoj ​​prostor i učiniti vaš mobilni dom lifestyle još ugodnijim . Kuhinja

Ažuriranje aparati će osigurati ukupnu novi pogled na kuhinjski prostor . Nehrđajućeg čelika štednjaci i hladnjaci će daju kuhinji elegantan suvremeni izgled . Produžite izgled kroma i čelika na kućištu čvora . Zamijeniti postojeće ručice i ladica vuče od nehrđajućeg čelika ili poliranog kroma to tie - u na nehrđajućeg čelika aparata . Ako vam ne treba novi aparati, ažuriranje , slikanje ili refacing ormarića će daju kuhinji svjež izgled . Na primjer , slikanje drveni ormari bijeli će osvijetliti kuhinju , čine ga svjetlijim i čine ga se pojaviti veći . Također , istražiti strop i umjetna rasvjeta ideje zajedno s instaliranjem novi prekidač ploča, žarulje niske energije i svjetla za parkiranje prekidači za smanjenje potrošnje električne energije .
Kupaonica

Bacite pogled na vaše kupaonice . Ažuriranje podove ili zidove može se izvesti kao pregradnja projekt vikenda . Podovi mogu biti izmijenjena zamjenom Tepih ili drva s keramičkim pločicama . Također možete odabrati pločica dizajn koji koordinira s podne pločice . Ako niste u žurbi , možete zaustaviti u povremeno na graditelja closeout trgovinama i home poboljšanje centara da vidim što oni imaju za prodaju ili iskoristiti velikih markdowns na obustavljene stavke .
< br > carport

Poboljšajte svoje parkirno mjesto stvaranjem nadstrešnica , što možete učiniti tako što je definirano parking korištenjem materijala kao što su šljunak, šljunak ili čak opeke opločnika . Ako je Vaš proračun dopušta , istražite troškove za kupnju ili izgradnju natkriven nadstrešnicom vrh tako da vozilo može dati zaštitu od vremenskih uvjeta .
Krajobraznog

definira vanjski prostor će proširiti svoj vanjski užitak . Popločavanje može se koristiti za stvaranje vrt prostor za uživanje uz jutarnju kavu , domaćin roštilja i da se zabavljaju obitelji i prijateljima . Dodaj opuštajuću vode značajku za uživanje na kraju dana . Plantbiljka ili povrtnjak u kontejnerima , tako da možete uključiti svježe, vrt - narasla sastojke kao što su rajčice , luk , salata, paprika i začina da bi hrana ukusna i zdrava .

Povećanja i proširenja

Povećanja i proširenja pomoći osigurati prostor za stanovnike i činemobilne kućice ljepši i utržive za stanare . Ako steborave vlasnik , više prostora može vam dati priliku . Možete proširiti i stvoriti prostor za kućni ured za početak home- based business . Možete dodati dodatnu spavaću sobu za članove obitelji i gostima . Porazgovarajte o svojim planovima s vlasnikom nekretnine na mobilne kućice parka na prvom mjestu. Saznati ako postoje bilo kakve restriktivne odredbe i ono ( ako ih ima ) , vrste dozvola će biti potrebno za stvaranje dodatak ili proširiti svoj ​​mobilni dom .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126813.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.