Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

? Koja vrsta električnih instalacija mora biti instaliran na dvoranskom skladišnih prostora

Prema National Electrical Code ( NEC ) ,žica je potrebno za ostavu ovisi o jednoj osnovnoj faktor : Bilospremište smatra dio doma u stambeni prostor . Stambenog prostora

Gotovi ostave koji su lako dostupna iz jednog doma stambenog prostora se smatra dijelom stambenog prostora , i mora biti u skladu sa zahtjevima , dn, za stambeni prostor . Oni moraju imati utičnicama instaliran i spojen na utakmicu osigurač im služi . Na primjer , ako su poslovnice povezan s 20 - amp baterije ,žica mora biti od 12 - gauge žice ili veći .
Tavanima i podrumima

sobe Storage u nedovršenim tavanima i podrumima ne smatraju dijelom dom je stambenog prostora . Prema NEC , ostave u tim mjestima ne moraju imati nikakve posebne električnih uređaja ili žice instalirane . Međutim , bilo postojeće instalacije, u sobi mora zadovoljiti zahtjeve NEC .
Lokalne Kodovi

država i druge lokalne vlasti mogu imati dodatni kod Zahtjevi za skladišne ​​prostore . Na primjer ,boravak će možda morati imati uređaj rasvjete koji zahtijeva dodatne žice da se instalira . Kao što su ti kodovi variraju , trebali biste se informirati o tome što, ako ih ima , dodatne spojne zahtjevi postoje u vašem području .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126820.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.