DIY Podrum Dorada Ideje

podrum jepremija prostora nije dostupna u svakom domu . Ako ste dovoljno sretan da imaju podrum , povećali prostor za proširenje uživanje u svom domu . Dodaj podrum kupaonicu tako da nitko ne mora penjati stepenicama . Ključ je da se uključi ideje koje će povećati korištenje podrumu za smještaj potrebe i stvoriti mogućnosti za prostor za proširenje i proširiti uživanje u svom domu . Dobiti pravo licenci i dozvola , i ne pretjerati svoje sposobnosti u područjima koja zahtijevaju stručnu instalaciju . Tlocrt

Početak identificiranjem vrste aktivnosti koje se najčešće koriste u podrumu , te odrediti količinu prostora za svaku aktivnost zahtijeva . Isplanirajte plan da se dijelovi prostora za svaku aktivnost kat . Razmislite o vrstama rasvjete , stropne materijala , zvučne izolacije , namještaj i opremu koja se koristi . Izračunajte mjesta za stolovima i prostora tablice , fotelje i stolice te unos i izlaz potrebno za graničiti različite sobe ili područja .
Home Theater

podrum jeidealno područje ugraditi prostor za kućno kino . U potpunosti koristiti prostor za zabavu , ili plana za smještaj dodatnih područja za dom uredskog prostora , pranje rublja i druge poslove . Dizajn tlocrt , tako da možete vidjeti gdje seprostor za zabavu najbolji je postavljena za smještaj za električne potrebe , montažu televizor s ravnim ekranom, audio oprema i inscenacije namještaj i možda bar . Znati što možete završiti kao ne-to -sami projekt , a što će zahtijevati profesionalnu ugradnju , kao i električnih instalacija i električnih rad .
Bar

podrum bar postajeokupljalište prostor za članove obitelji , prijateljima i strankama . Možete stvoriti jednostavan , do-it -yourself bar za hosting i posluživanje . Jednostavan L - oblik ili ravno bar čini za smještaj do- it-yourself projekata . Izmjerite svemirski prostor i omogućiti upis i jednostavan pristup . Izgraditi bazu baru s iverice . Koristite montažnih countertop materijala poput pločica ili granitnih ploča u obliku trake pri vrhu . Seal rubova s pločica ili boje da bizadatak lako napraviti sami . Ugraditi police ispod šanka držati opremu . Završi suočava područje baru s bojom, drva završi ili pločica .
Home Office i Studija Space

posvetiti površinu od podruma stvoriti dom i ured studija prostor za studente . Možete stvoriti dug zid koji se pojavile s drveta ili laminatnih materijala za stol prostora za cijelu obitelj . Ili napraviti odvojene prostore za kućni ured i odvojenim prostorima za djecu za napraviti svoju domaću zadaću . Razmislite električne krugove potrebe za računala, pisača , telefona i drugih elektroničkih uređaja . Uključi dovoljno zid područje prostora za montažu police za držanje i materijala i površina im je za stolovi, stolice i credenzas .
Radionica Area

Stvaranje radionicu instaliranjem suhozidom stvoriti Radno područja. Instalirajte pegboard na zidovima s kukama uredno prikazati i organizirati alate i držati ih dostupnim . Ili koristiti letva daske dati suvremeni izgled u radionicu . Koristite podnice gumirane tepisi ili linoleum napravitiprostor prilagođena reznice i čišćenje poslije projektima . Razmislite i ON radioničke prostore za obradu drveta , obrta i šivanje .


Parket

Odaberite podnice materijala koji će ugostiti uporabu i promet za svako područje . Koristite materijale koje čine čišćenje i održavanje lako ako izlijevanje i mrlje su česte . Koristite podnice koji osigurava sigurnost ako se alati često koriste . Laminat radi za šivanje i zanatskih područjima gdje brišući je česta . Ugraditi udobnost s tepihom u području koje je posvećen zabavu i opuštanje .

Kako izračunati koliko Gazišta & Stepenice na drugi kat

Najbolji dio suvatrogasac , bez sumnje , je spuštanju mjedeni pol dobiti iz katu spavaći dio za vatrogasne kamione dolje , kada se alarm . Za većinu ljudi , ipak, stepenice sustandardni način da se presele iz jedne razine u drugu zgradu u neposrednoj

Více >