Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Ideje za Pregradnja House

Ako ste u trenutku financijski i osobno ulagati vrijeme i novac , home pregradnja jeispunjavajuće iskustvo koje može pomoći poboljšati ukupni izgled vašeg doma . Postoje mnoge mogućnosti za dom pregradnja projektima , od kojih su mnogi su prilično jednostavne i jeftine načine za stvaranje svoj ​​san doma . Eco - friendly

S pritiskom da ide zelena ovih dana , možete birati između mnogih ekološki prihvatljivih materijala prepraviti svoj ​​dom . Za prirodan , jedinstven izgled u kuhinji , instalirati bambus countertops , koji dolaze u različitim stilovima od parketa do popločan . Bambus je također postajepopularan podnice i kućište , tako da možete koordinirati cijeli kuhinju . Bambus jeprirodno i brzo raste resurs koji je atraktivan , drži se dobro i lako ga je održavati .

Ako imate malo više novca potrošiti i što bih radije starinski izgled , koristite iskrčeno drvo countertops u kuhinja ili kadu . Ovi brojači su izrađene od recikliranog drva iz starih zgrada i mlinova , te nadopuniti zemlju ili rustikalni dekor temu .
Parket

Ponekad sve što trebate napraviti dramatične promjene u sobu je promijeniti svoje podnice . Većina domova obično imaju ili tepih ili drvene podove , s kuhinjama i kupaonicama u laminata ili pločica . Postoje , međutim , drugi izvediv opcije . Razmislite prirodnog kamena podnice za kuhinju ili kupaonicu za jedinstven izgled . To je relativno jednostavan za instalaciju , a može se običaj rezati i zastario da stane bilo koju sobu .

Pokušajte pluteni pod u dječju sobu , vježba sobi ili podrumu . Cork jemekši materijal , a drži se dobro na vlagu , što ga činiprikladnim za izbor podrumima koje mogu biti sklona poplavama .
Solar Windows
< p > dati svoj dom cijeli novi izgled iznutra prema van s jednostavnim promjenama u stilu vašeg prozora . Zamjena prozora potencijalno može pomoći vaš dom postati energetski učinkovitiji i ako se odlučite prozore koje su sigurnije i manje vjetrovito od vašeg zadnjeg seta . Postoji mnogo mogućnosti na tržištu , od popularnih kliznih modela fiksne , ukrasnog stilova . Ako ste u potrazi za nešto postaviti svoj ​​dom apart , instalirajte vitraja u tvojim vratima ili naglasak veliki prozor slike . Solarni blokova također će vam dati jedinstven izgled i omogućiti vam da imaju optimalnu privatnost . Ovi blokovi stakla pomiješana s akrila s ton blok u boji dima sunčeve topline i ograničiti pregled , što ih čini idealnim za kupaonice ili sobama koje imaju tendenciju da postanu iznimno toplo u izravnoj sunčevoj svjetlosti .
< br >
od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126904.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.