Pranje ormar Izgled Ideje

praonica je kao neizbježno kao smrt i porezi , tako da možemo, kao i daje zadatak još ugodnijim s dobro poslagani pranja području . Čak i ako u sobi imate na raspolaganju za zadatak jeormar , uzimanje vremena za planiranje učinkovitog dizajna će osigurati optimalnu funkcionalnost , a to znači manje vremena provedenog na neugodan zadatak i više vremena raditi ono što voliš . Posude i Baskets

u širokom ormar mjesto za otpatke ili košare uz bok, tako da su dostupni svima . Ako morate ih stog , koristiti klizna ladica stilu smeće , tako da ne morate ukloniti one koji su na vrhu svaki put kad je potrebno da bi se na one na dnu . Također, imajte na umu , ne postoji ništa kao što je boja - kodiranje za organizaciju svatko može razumjeti na prvi pogled . Za spremanje prljavo rublje sve dok je ne opere , izaberite bijelu kantu za bijelu odjeću , mornarsko plava za tamne boje , roza za pastela i briljantne žuta za svijetle boje . Čak i mala djeca , koji ne mogu čitati , znam razliku između osnovne boje poput crvene , žute ili plave , a oni će napraviti igru sortiranja vlastitu odjeću u odgovarajuće košare boji .


Žičane police

žičane police su super u praonici prostorima , jerotvorena struktura omogućuje protok zraka, koji pomaže usporiti rast plijesni . Koristite duge, široke police neposredno iznad pranje i za kosu za spremanje pranja proizvode upravo tamo gdje ih trebate . Ako vaš ormar je osobito maleni , najbolje iskoristi prostor iznad pločica za nadopunjivi kosu i staviti uske police žice s unutarnje strane vrata , umjesto . Oni će i dalje biti zgodan , dok za pranje , ali zabit kad su vrata zatvorena .
Prostor za peglanje

dobar način da dobijete dasku za peglanje u praonici području je objesiti preklapanje ploču na stražnjoj strani vrata . Također bi mogao slijediti prijedlog od ormar City i staviti teleskopsku vješalica za odjeću na zidu tako da možete staviti odjeću na vješalice ravno iz sušilice i spasiti daska uopce . (Vidi Referentni 1 )
Folding Tablica

Postoji nekoliko stvari kao otežavajuće što pokušava odustati odjeću na vrhu pranje ili za kosu , dok je u uporabi , samo zato što nemaju drugog prostora za to . Ako je vaš ormar je premalen za više konvencionalne tablice , koristiti zid instalirati preklapanje tablicu koju možete staviti zabit kad ste gotovi . Možete čak koristiti vrata , ako nemaju dodatni zid prostor .
Hang Ups

Kada ste iskoristili sve po podu, police i zidove , još uvijek postoji strop se uzeti u obzir. U DiNKY prostora , kreativnost je važna . Koristite sitne kolotura i užeta ( poput onih koje se koriste za podizanje i niže velike viseće tegle ) dopremiti košare se zabit kada nije u uporabi . Metnuti deterdženata i kosu listova u onima spasiti polica za druge stvari , kao što je rijetko koriste posteljinu, sklopljenih odjeću ili mala praonica za smeće .

Kako to pretvoriti garažu u slobodnu sobu

Pretvaranje svoju garažu na rezervni sobi može bitidobar potez u pravim situacijama . Ako ima garažu ne dodajući nikakav poseban preprodaji vrijednost ili pogodnost za svoj dom , razmislite što koristi prostor može pružiti vama u drugačijem obliku .

Více >