Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Mogu li Ulijte masa za izravnavanje na postojećim Vinyl Floor

?Izravnavanje spoj koristi za liječenje etaže koje su , naravno, neujednačena , kako bi se osigurao izravan površinu za polaganje mnoge vrste pločica . Većina izravnavajuće mase se prodaju u vrećama od praha koji se zatim miješaju i dodao da etaže po potrebi . To jezajednički korak u obnovi kuće i pregradnji , a mnoge vrste mase za izravnavanje su izrađene za uporabu na raznim materijalima . Primjena

Ako to mogu izbjeći , trebali vjerojatno ne koriste za niveliranje na vinil katu . Niveliranje miksevi su dizajnirani kako bi glatke površine i najčešće se koriste na betonu ili drva . Beton se često ima ogrebotine , rupe, maraka, a kaplje koji stvaraju vrlo neravne površine koje se ne može koristiti da se stavi pločica , a ploče od drva može iskriviti tijekom vremena , stvarajući brda i doline , umjestoravno , glatko je potrebno za pravilno pločica izolacije . Masa za izravnavanje prikriti ove nedostatke s kit smjesom koja osigurava dobru bazu na kojoj će se graditi pločica . U građevinskim projektima , izravnavanje spoj najčešće propisani na podlogu prijekat , čak je postavljen .

Pravilno instalirati novu površinu pločica , što bi trebalo ukloniti postojeći vinil pločica , samljeti dolje koliko jestara ljepilo za pločice što je više moguće , a zatim se primjenjuju za niveliranje izgladiti površinu za novi crijep . To može biti zbunjujuće , jer su mnogi izravnavajuće mase označene kao upotrebljiv na različitim površinama , uključujući i linoleum i vinil . Samo zato štose može primjenjivati ​​na vinilu , ne znači da bi trebao biti , i pokušava vezati jedan sloj pločica preko postojećeg sloja pločica može uzrokovati probleme , jergornji sloj pločica mora ovisiti o statiku i obveznica donji sloj po svojoj snazi ​​.
korištenje izravnavanje

Bez obzira na površinu , te bi trebao pokušati iskoristiti premaz prije nanošenja mase za izravnavanje . Primer jevrsta lateks boje koje će omogućiti spoj podmiriti lakše i obveznica više čisto s poda kad se suši . Kada koristite za niveliranje , pobrinite se da slijedite upute za miješanje upravo , miješanje u velikom žlicom . Ako imate moć mikser ili drill mikser , koristite ga . Pokušajte cilj za debelim , mlijeko - shake dosljednosti prije nego što počnete koristiti . Počnite tako da se prelije smjesu na najnižim mjestima na podu i čekati da se naselemalo prije nego što ga širi na rubovima sa žlicom . Vjerojatno ćete imati samo deset do petnaest minuta prije nego što je spoj smiri , tako važna je brzina .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016126982.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.