Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Kako donirati namještaj u dobrotvorne svrhe u Michiganu

Doniranje namještaj jedobrotvorna čin koji može smanjiti stres i od donatora i životima eventualnom prijemnika . Ljudi često dati staru , nježno - rabljeni namještaj nakon kupnje novije komada , ili tijekom pregradnja ili propuhivanjem doma . Doniranje ovaj namještaj pomaže eliminirati gnjavažu ga prodaje , a vrlo često rezultira blagim porezne olakšice , skrajnji razmetati se da je pomogao netko manje sretan opskrbiti dom za sebe i svoju obitelj . Upute
Kako donirati namještaj u dobrotvorne svrhe u Michiganu
1

Odaberite ljubavi na koju želite donirati svoj ​​namještaj . Iako Purple Heart ,nacionalna organizacija veterani servis iVojska spasa ,Evangelička organizacija čija trgovina profitirati svoje odrasle rehabilitacijske centre , dvije su najzastupljenije dobrotvorne donacije stranice , ima dosta dobrotvorne donacije centara spremni preuzeti svoje donacije , uključujući goodwill industrije i St. Vincent de Paul .
2

Provjerite jeljubav ili tvrtka želite donirati svoj ​​namještaj je legitimna . Provjera s Better Business Bureau je Wise Davanje savez je jedan od načina kako bi se osiguralo da je to .
3

Ako ste fizički sposobni i imaju na vozila sredstava za to , sigurno učitati namještaja u kamion i voziti ga u lokalnu drop - off mjesta za vrijeme otvorenih donacija sati , što obično možete naći na internetu ili pozivom na organizaciju . Mnogi štedljivost trgovine preporučujem pozivanje unaprijed kako bi se osiguralo da vaše najbliže mjesto ima prostora za svoju donaciju .
4

Ako niste sposobni donijeti namještaj u drop - off mjesta , raspoređivanje pick -up vrijeme je vaš najbolji kladiti . Oba Purple Heart i Vojska spasa će pokupiti vaš namještaj od svoje kuće tijekom zakazanog termina vremena . Provjerite s drugim organizacijama kako bi se vidjelo hoće li ponuditi uslugu prijevoza
5

Nakon namještaj je donirao - . Li putem drop-off ili pick-up - pobrinite se da zahtjev za poreznu potvrdu za dobrotvorne donacije .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016127001.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.