Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Kako prepraviti Proizvedeno domove

Proizvedeno domove su u rastućoj popularnosti kao dom dizajneri su se odmaknuli od jeftinih izgleda mobilnim kućicama na više konvencionalno projektiran i izgrađen domove . Poboljšanja u kući dizajn i izgradnju također su se popravili ove kućice ' dugovječnost i pomogao im zadržati i povećati njihovu vrijednost . Kada pregradnja izmišljene dom ,vlasnik kuće treba uvijek biti svjestan što će povećati vrijednost svojih domova i trebali bi imati na umu da su proizvedeni domove , dok je sličan konvencionalnim kućama , imaju neke razlike koje treba uzeti u obzir u fazi planiranja . Upute Screenshot
1

Nazovite lokalni realtor koji se specijalizirao u industrijskim domovima . Koristite knjigu novinskih izrezaka jasno pokazati koji tip poboljšanja želite napraviti . Knjiga se sastoji od isječaka stranica iz časopisa ili brošurama sobe ili značajke koje volite . Pozovi Realtor obići svoj ​​dom i ponuditi uvid i preporuke za poboljšanja i promjene koje će dodati vrijednost u vaš dom . Odredite onoprice cap je na kući , tako da je vaša investicija i proračun ne prelazi doma remodeled vrijednost .
2

Uspostaviti proračun koji je slojevite , tako da su stavke koje želite promijeniti ili prepraviti većina su na vrhu popisa , a manje važne promjene su na dnu . Pad proračuna za 10 posto, za neočekivane troškove ili probleme .
3

Skicirajte plan svoje kuće na milimetarskom papiru . Vaš skica trebao pokazati veličine soba, položaj vrata , prozori, uređaje, naprave , otvore, vrata , stupovi , nišama ili bilo što trajno vezan za dom . Označite sobe.
4

Uzmi svoje kuće plana skicu na vašem lokalnom građevinskom odjelu i pitati o troškovima dozvola za vrstu posla koju želite učiniti . Često ,zgrada odjel može ponuditi dodatne informacije koje mogu promijeniti svoje planove . Ponekad , to će preporučiti izvođače za određene vrste rada .
5

Pregledajte houseplan , bilo kakve promjene koje su preporučene od strane Odjela realtor ili zgrade .
6

intervju državne licencom i preporučio izvođačima za odabir odgovarajućeg izvođača da nadgleda svoje prepraviti . Ako namjeravate učiniti sami rade , istraživanje svoj ​​dom vrstu , tako da ćete razumjeti razlike između vašeg doma i slične veličine konvencionalne kuće na temelju vrste promjena koje želite napraviti .
< br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016127011.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.