Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Sobu po sobu pregradnja >> Content

Kako kopirati Jay Leno garaži

Late - night talk show host , Jay Leno je nekada radio u garaži . Danas , on posjeduje tri od njih . Jay pakira svoje garaže sa zbirkom od preko 50 vozila i 50 motocikala u oba modernih i vintage modela . Evo kako možete kopirati Jay Leno je zavidnu zvjerinjak motornih vozila . Upute Screenshot
1

Osigurajte puno novca . Bilo da ga zaraditi ili naslijediti ga , očito ćemo trebati puno novca za kopiranje Jay garažu
2

Store vozila u garaži privremeno - . Nije trajno . Jay vozi svaki vozilo on posjeduje . On ima drugačiji jedan na posao svaki dan , što je i parkovi u svom privatnom mjesto na NBC Studios .
3

Držite modernim automobilima na minimum . Jay ne posjeduje mnoge moderne aute u svojoj garaži ; on uglavnom sakuplja antičke i klasične modele .
4

Iznajmljivanje mehanika za svoju garažu . Jay zapošljava dva full -time mehaničara kako bi stvari izvodi , iako je on također voli prtljati sa svojim automobilima sebe .
5

Razmislite o svojim automobilima kao i vaša djeca . Jay voli sve njegove vozila jednako , a na pitanje kako odabrati favorita , on je odgovorio: " Tko je od svoje djece je najdraži? "
6

biti prijateljski za starije osobe koji možda skriva prized automobile u svojoj garaži . Jay kupio auto od jedne starije životne dobi imanju nakon što je umro , iako je odbio to pokazati Jay dok je bio živ . Automobil ispostavilo serijetki 1927 Model X Duesenberg sedan , koji je bio parkiran u garaži, od 1947 . Jay savjetuje: " Razgovarajte sa starim momcima . Vole tvrtku . "
< Br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1016127114.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.