Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Najbolji Bass Trap Zvuk Liječenje betonski zidovi

Instalacija bas zamke u sobi s betonskim zidovima pomoći će vam proizvoditi visokokvalitetne audio snimke ili dati jasnu netaknute reprodukcije za sustav kućnog kina. Bas zamke su dizajnirani kako bi zamkuniske frekvencije zvukova u sobi s materijalom koji vibrira kao odgovor na niske frekvencije zvukova . Ove vibracije su tada isključen s podlogom koja upija vibracije u bas zamku i sprječava ih da pobjegnu natrag u sobu . Stojni valovi

U sobama s betonskim zidovima , niske frekvencije bas zvukovi će odražavati od zidova stvoriti trajni val . To mijenja svojstva zvuka u sobi , što ga čini glasniji u nekim mjestima i tiši u drugi , ovisno o tome jesu li odražavaju valovi pojačali zvuk valova u sobi ili miješati s njima . Instaliranje bas zamke na zidovima oko vašeg kućnog kina ili studio za snimanje će spriječiti zvuk iz odbija od vaših betonskim zidovima i dostaviti čišći zvuk s jedinstvenim volumenom .
Dizajn

paneli bi trebao u potpunosti pokrivaju zidove kako bi se spriječilo zvučni valovi iz zaobilazeći svoj ​​bas zamku . Najučinkovitiji dizajn za liječenje zidnu uključuje kombinaciju bas zamki i zamke dizajniran za snimanje zvuka na srednjim i visokim razinama . Sobe koje se izmjenjuju bass trap paneli s visokim i srednje upija panela osigurati dazvuk u sobi je jasno dao do znanja akustički spektar . Uvjerite se da su kutovi sobi prekriven bas zamke jer su ta područja utjecati na niske frekvencije zvuči i više nego na ravnim dijelovima zidova .
Materijali
< p >najučinkovitiji i troškovno -friendly materijal za upijanje zvukove niskih frekvencija je drvo . Bas zamke izgrađen s drvenim okvirom i glatkom oblaganje šperploča će učinkovito zamku niske frekvencije zvukova . Kruta fiberglasa izolacija instalirani iza oblaganja šperploča upija vibracije od iverice i sprečava ih od ponovnog ulaska u sobu . Najučinkovitiji bas zamke koristiti licemjeran šperploča bez čvorova ili deformiteta . Brtvljenje ili neki drugi oblik ljepilo se koristi za brtvljenje praznine između šperploče lica i drveni okvir kako bi se dodatno povećati njihovu učinkovitost na hvatanje niske frekvencije zvukova .

Razmatranja

Instaliranje učinkovite bas trap sustav u svoju sobu će zauzeti između 2 do 4 inča prostora iz svakog zida . Ako je vaša soba ima konkretan strop , trebali biste razmisliti o instaliranju bas zamke postoji . Ako je vaša soba dijeli zid s radnog prostora ili drugi bučnim mjestima , razmislite o dodavanju izolacija između zida i drveni okvir bas zamku da se smanji količina zvuk se prenosi kroz zidove iz susjedne sobe .
< br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016031117.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.