Kako instalirati Drywall uglovima, Kutak za perle i polumjer zakrivljenosti perle

gipsane ploče su ravne , a dok oni osigurati glatku površinu za zidove i stropove , oni ne nude završio izgled u kutovima . Primjena mokrom zajedničkog spoja na uglovima posuđuje gotovog dodir , ali ako nisimajstor suhozidom konus , vjerojatno ćete završiti s valovitim linijama uglovima . To je mjesto gdje suhozidom kutovi , kutak perle i zaobljeni kutak kuglice sjaje . Ove suhozidom - taping pribor vam omogućiti da instalirate oštre unutar i izvan kutove ili zaobljene uglove , jer oni dolaze prethodno oblikovan . Sve što trebate napraviti je instalirati ih i ih premažite spoj . To je ono što vam je potrebno
suhozidom ugla
ugaoni profil
Zaobljeni ( bullnose ) kutni profil
skalpelom Screenshot prije pomiješaju zajedničkog spoja Screenshot suhozidom kutak lopaticom Screenshot Drywall lopatice
Drywall Sander
Prikazati više uputa
unutar kutova
1

mjeriti od stropa do 1 inča iznad poda , i rezati iznutra suhozidom kutak uskladiti koristeći se skalpelom . Unutar suhozidom kutak dolazi u stan rolama s formiranog središnjice koja se proteže cijelom dužinom ravnici , metal - podlogom ili vinil - obložene papir .
2

Bendcut dio suhozidom kutu pod pravim kutom uz preoblikovane linije .
3

Nanesite joint spoj na unutarnji zid kutu s 6 - inčni lopatice prije nego povlačenjem suhozidom kutak funkcije od vrha kutu na dnu izgladiti spoj u oštrom kutu formi .
4

Fit cut kutak odjeljak u zidnu kutu , aspoj je mokra , pritiskom i kreće sa svojim prstima na svoje mjesto .
5

Dodajte još joint spoj sa 6 - inčni nožem lagano kaputaunutrašnjosti dio rada kutu , i koristiti kutak funkcije kao i prije da se formira oštre unutar gola.
6

Uklonite višak spoja sa zidova s lopatica za izglađivanje , a onda neka spoj potpuno osuši prije brušenja daleko grube mjesta sa suhozidom brusilicom .
7

Dodaj još najmanje dvije tanke slojeve spoja na isti način kao prije , ostavljajući svaki jednu potpuno osuši i brušenje prije sljedećeg sloja .
vanjski kutovi
8

Mjera i izrezati dio vanjskog ugaoni profil da stane preko grube rubove gdje dvije gipsane ploče susret .
9

Fit ugaoni profil preko rubova suhozidom , i staviti ugaoni profil s čavlima, vijcima ili sprej kutak perla ljepila , ovisno o vrsti kutak perla ste ' ponovno instaliranje .
10

Nanesite joint spoj preko ruba i pritisnite lagano poticati spoj ući rupe u perla , što mu daje " otimanje " moć .
11

pokriti obje strane u kutu perla ravnomjerno spoju , a glatka daleko višak s lopatica za izglađivanje . Ostavite da se osuši , pijesak ga i dodati još najmanje dva sloja spoja na isti način kao što bi za unutar kutova .

Zaobljenim kutovima Na
12

Trim kutak gdje su gipsane ploče susret . Zaobljeni kutak zrno neće stati na kvadrat kutak , tako da će morati obrijati vrh kutu sa skalpelom . Obrije svaki kutak pod kutom od 45 stupnjeva .
13

Postavite zaobljeni ( ili bullnose ) ugaoni profil nad obrubljen suhozidom kutu , i pričvrstite ga s sprej ljepilo ili čavala , kao što se po zrno proizvođač .
14

Nanesite zajednički spoj na isti način kao za kvadrat kutu , korištenjem više , tanke slojeve spoj i brušenje između slojeva .


Kako izgraditi spavaonici zid

Mnoge starije kuće su građene s nedovoljnom ormar prostora za suvremenim potrebama . Instaliranje novi ormar u staroj spavaćoj sobi može pomoći kako bi se jednostavnije i manje zamućen . Pronađite ormar u kutu ili niša u kojoj se neće dirati u geomet

Více >