Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Niveliranje Tehnike za zidanje

izrada strukturno zvučnih zidova počinje osigurati da oni ostaju na razini cijele konstrukcije . Razina zid je onaj koji ostane vodoravno istina , ili savršeno čak , njihovom cijelom dužinom . Razne tehnike graditelji pomoći u održavanju ravnosti zid jer ide gore . Ručni

tehnika kako bi se osiguralo da sezid ostaje razinu kao što je izgrađen je koristiti ručni alat nazvan libelu ili mjehurića . Libele sastoje od duljine metala koji sadrži jednu ili više bočica se napuni tekućinom . Tekućina ne ispunjava bočicu u potpunosti, ostavljajući mali mjehurić . Kad postavite instrument duž horizontalne duljine zida ,balon s ostati između dva označenih točaka na bočicu , akozid je razini . Screenshot Screenshot Screenshot Masona Line

komad string vezan za udjele može pomoći da se osigura da sezid , kao što su betonski potporni zid , ostaje na razini kao što je izgrađeno . Linija niza, koji se nazivaju mason linija povezuje jedan kut zida dodrugoga i pruža vodič kao što je ležao blokova . Također možete priključiti aa alat nazvanlinija razini blokova. Linija razini govori je li Mason linija ostaje vodoravna .


Graditelja Razina

složeniji alat za održavanje razine zid jeuređaj koji sjedi na stativ i ima opseg i duhovnu razinu na vrhu . Nazvan je razinu od graditelja , ona proizvodi više točne i na većim udaljenostima od ručnih razinama . Instrument mora ostati na razini na terenu dati pravi čitanje . Možete gledati kroz opseg pronaći visinu vašem zidu u jednom trenutku i usporediti ga s visine na drugom mjestu . Ako čitanja utakmicu ,zid leži razinu .
Metode

Kada su utvrdili dazid nije ravan ,različite metode mogu ga vratiti na pravi vodoravni položaj . Ako ste izgradnju potporni zid , na primjer, ina razini pokazujezid nije ni , možda jednostavno nabijati blok dolje s malj ili , ako se radi o prvom redu , dodati više od osnovnog materijala , kao što su kamena prašina , do temelja . Još jedna tipična metoda za izradu zidova razinu uključuje postavljanje podmetače , manjih komada građevinskog materijala , na neravnim mjestima .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016127580.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.