Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Kako izgraditi djelitelja zid u sredini sobe

djelitelja zidovi mogu biti dizajniran da se u potpunosti odvojiti dva dijela sobi jedni od drugih , pruža potpunu privatnost , ili oni mogu poslužiti više kao akcent kreditiranja estetski interes za dom . Neki šestar zidovi trajno instaliraju , a drugi su dizajnirani da budu fleksibilni ili privremeno . Dajte neki mislili da svojim razlozima za izgradnju djelitelja zid prije nego što se odlučite na stil koji je najbolje za you.Things morat ćete
olovka
3/4 inča šperploča
Jigsaw Screenshot, vijci , 3 centimetara
Vijci , 2 inča dugo
Vijci , 1 1/2 inča dugo
Drill
Gudački Screenshot trake od drva pregled instalacije Stud finder
Kuke
Sound < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Outline lokaciju šestar zid crtu na stropu s olovkom . Nemojte se ograničiti na ono što je učinjeno prije . Razmislite estetski utjecaj zakrivljene zid ili od niza kratkih pokretnim zidovima . Neka vaše mašte preuzeti vodstvo i stvoriti jedinstven zid za vaš dom .
2

Izrežite komad 3/4-inch iverice u oblike krivulje za svoj zid , ako ste se odlučili da zakrivljeni zid će raditi najbolje . Izrežite dvije identične oblike služiti kao gornje ploče i donje ploče svog planiranog zid . Stvoriti još obline određivanjem radijus krivulje , vezali olovku u nizu i omatanje niz oko noktiju u šperploča . Koristeći ovu metodu , možete stvoriti lukove i krugove , koje zatim možete izrezati s ubodnom opremljen s oštrim nožem .

Alternativno , izrezati ravne linije s ubodnom ili na stol pile .
< br >
3

Instalirajte gornju i donju ploču tako da ih vijak na stropu i na podu . Osigurajte na vrh tablice vozeći 3 - inčni - duge vijke kroz gornju ploču , kroz strop te u stropne grede . Nađi grede pomoću klinac tražilo . Za još i vertikalni zid , objesite visak bob s ruba gornje ploče na nekoliko različitih točaka , označiti položaje utega viska na podu , i koristiti ih kao vodič za gdje da postavite donju ploču . Zajebi Donju ploču na katu s 2 - inčni - dugih vijaka .
4

Ispunite između gornje i donje ploče s kreativnih materijala . Temeljite gustoću materijala o tome koliko privatnost koju pokušavate pružiti . Za dekorativni , ne- privatnom zidu , vijak u nizu kukama duž središtu gornjem i donjem ploče , stavljanje kukom svakih 2 cm . Stretch string gore i dolje između kuka za stvaranje rastezljiva , fleksibilan zaslon .
5

Instalirajte preklapajuće trake drva duž krivulje stvoriti više privatnih zid koji će podijeliti veliku sobu na dvije manje sobe . Izrežite trake od drvaiste duljine kao udaljenost između poda i stropa , a zatim ih vijak na vrhu i na dnu ploče s 1 1/2-inch-long vijcima . Instalirajte trake drveta na obje strane ploče , i staviti zvučnu izolaciju između njih stvoriti zvučni zid .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016127644.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.