Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Što jepravi način da se stavi u Spacers Kad Postavljanje zidnih pločica

? Pločica uključuje geometrijske uzorke i ravne linije , tako da je bitno sve pločice su postrojilo se ispravno , odnosno rezultati izgledaju neuredno i neprofesionalno . Spacers , obično mali, plastični križevi , može se umetnuti između pločica kako bi se osiguralo da svaki crijep je jednako udaljena od svojih susjeda . Postoje dva glavna načina za korištenje graničnici , i" pravi put " ovisi o vašim osobnim preference.Things što vam je potrebno
oštrim nožem
pokazati više Uputstvo
Stan Spacers
1

Provjerite sve pločica graničnici za štetu i za otpad plastični vezani kao rezultat procesa proizvodnje . Spacers s viškom plastike povezanih s njima može biti dovedeni u obliku s oštrim nožem . Odbaci sve oštećene graničnici , i osigurati da su ostala sveiste veličine .
2

Položite jedan razdjelnik stana u zid na svakom kutu pločica . Postavite razmaka , tako da svaka od njih ima dva od svojih ruku ugrađen čvrsto protiv dvaju rubova jedne pločice u kutovima . Svaki od četiri kuta pločica treba imati odstojnik tijesno pristaje oko njega .
3

Gurnite dodatne pločice protiv četiri strane prve pločice , njih žljebova u preostale ruke svaki od odstojnika . Rezultat izgleda kao da distancirajuća formirati križeve između pločica . Ostavite razmaka u položaju dok seljepilo za pločice je postavljen .


Strše Spacers
4

Provjerite razmaka za štetu . Odrežite sve oštećene udove i bacite ih , ali zadržavaju neoštećenih dijelova razmaknika , jer oni još uvijek mogu koristiti .
5

Držite razmaknicu kao da jemanji bodež . Push jednu ruku u procjepu između dvije pločice, kratke udaljenosti od jednog kraja ruba . Umetnite drugi odstojnik na isti način , na maloj udaljenosti u iz suprotnog kraja ruba . Odvojena oružje koje je okomito na dio umetnuta između pločica treba ukazivati ​​na dvije pločice umjesto da zajedno jaz između njih .
6

Ponovite korak 2 na svakoj strani svakog crijepa , umetanjem dva vertikalna odstojnici po strani . Pričekajte dokljepilo za pločice je postavljen , a zatim lagano povucite razmaka od pločica .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016127672.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.