Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Kako ukloniti suhozidom instalirati oblaganje

Uklanjanje suhozidom prije instaliranja oblaganje jejednostavna , ako je prašnjavo , proces . Prije nego što počnete , ipak, zapitajte se zašto ste uklanjanja suhozidom . Tradicionalno , stolarija je prikovan na svoje mjesto preko suhozida . Ova tehnika pojednostavljuje instalaciju eliminirajući dodatni korak . Drywall također ima neke velike koristi , kao što su izolacija i smanjenje buke . Instaliranje oblaganje postaje sve teže kada rade preko gola privjescima , jer morate noktiju oblaganje izravno u studs svaki put . Osim akosuhozidom ozbiljno oštećeno ili plijesni - opustošen , ostavite ga na mjestu, te primjenjivati ​​oblaganje preko njega . To je ono što vam je potrebno
plastičnih cerada
Klin
Marker
odvijačem
plastičnih vrećica
pomoćnik ( opcionalno )
Stud Finder
Prikazati više uputa
1

Pripremite sobu uklanjanjem namještaj, knickknacks i kolekcionarstvo . Cover tepisi s plastičnim cerada da ih štite od prašine .
2

Uklonite radijatori i trim oko vrata i prozore . Koristite stan Klin se lagano pomakne radijatori i drvena obloga , pazeći da ne podvaliti ili slomiti ih . Počevši u jednom kutu sobe , broj baseboards , piše broj na stražnjoj strani ploče s markerom . Kada je vrijeme za zamjenu radijatori , znat ćete točno gdje svatko ide . Spremite radijatori i trim na sigurno mjesto daleko od radnog mjesta.
3

Uklonite utičnicu pokriva odvijanjem i uklanjanjem vijaka koji ih drže . Spremite vijke i pokriva u plastičnu vrećicu , tako da ne izgubite .
4

Umetnite Klin u šavu blizu nokta i početi navijanjem suhozidom . Kreću po šavu na svakom noktu i ponovite postupak . Naći ćete noktiju svakih 8 do 16 inča uz rubove gipsane ploče . Nakon što su svi nokti raskliman , koristite Klin za ublažavanje ploču off drvenim okvirima prije instaliranja oblaganje . Gipsane ploče su nešto teška , tako da će možda trebati partnera .
5

ukloniti nokte s vertikalnim drvenim okvirima s nazubljenim dijelom čekića ili Klin . Bacite nokte .
6

Odaberite stropa do poda oblaganje ili instalirati list suhozidom na gornjoj polovici zida ako instalirate oblaganje koji traje od baseboards na sredinu zida . Koristite klinac tražilo da vam pomoći pronaći sidro u zidu . Hammer nokte izravno u privjescima za osiguranje oblaganje .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016127832.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.