Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Kako napravitiSoba veće od Knocking zid out

izbacivši zid može biti najučinkovitiji način kako biboravak veći , alije projekt predstavlja neke posebne okolnosti . Prije nego što počnete , provjerite s vaše lokalne građevinske inspekcije ureda da li vam je potrebna dozvola . Očekujte građevinski inspektor posjetiti svog doma, ako ne kako bi se osiguralo vaš završio projekt je do koda . Nosivi zidovi

Prije nego što počnete , provjerite može li zid koji želite ukloniti nije nosiva . Broj pokazatelja reći da li ili nezid je nosiva . Provjerite smjer na grede u potkrovlju putovanja . Nosivi zidovi imaju tendenciju da se okomito na tavan grede . Nakon što ste skinut obloga ili suhozidom , slap jedan od zid studs čvrsto duž ravne strane . Ako se navojni vibrira , to ne drži ništa gore ; ako je tvrtka , po svemu sudećizid je nosiva . Još uvijek možete ukloniti zid , ali ćete morati instalirati sporednu zraku prije nego što uklonite sve vijke . Ako imate bilo kakve sumnje , konzultirati s građevinski inženjer .

Vodovod i elektroinstalacijskog

utičnicama na zidu napraviti određivanju ako će morati preusmjeriti žice prilično jednostavan , ali tu se može povezivanja u zidu , čak i ako nema poslovnice . Nakon što ste uklonili oplate, suhozidom , ili drugi obloga , da li ili ne postoji vodovod ili kabelski kretati će postati jasno . Ako Vam se ne sviđa to sebi da građevinskim propisima , zaposli vodoinstalatera i električara . Pitajte električara prenamjena neke instalacije za podne mjestima gdje je zid koji se koriste kako bi se . Možete ih koristiti za stolne lampe , bez potrebe za trčanje produžne kabele po podu .
Uklanjanje zid

Ako su zidovi bili obloženi , raditi do kraja bara zagledati ispod ruba i izvucite listove obloga off . Najmanje dvije škole mišljenja vrti oko uklanjanja sheetrock ili suhozidom . One pokazuju daviše netaknutikomad je kada je u pitanju off ,manje čišćenje neće biti . Pokušajte raditi na Klin oko vijaka ili čavala drži suhozidom u mjestu vidjeti ako mogu dobiti Internet to ispasti u jednom listu . Druga metoda je da koristite malj bash rupe u zidu , a zatim povucite sheetrock off u komadima . Držite kolicima ili TARP spreman držati komade sheetrock . Nakonsheetrock je uklonjena , koristiti malj osloboditi dno od privjescima od noktiju drži ih na mjestu , i povucite sidro prema dolje kako bi ih oslobodili iz čavala u zaglavlju . Ako se to ne radi , koristitiklipni vidio smanjiti sidro out . Uklonite zaglavlje i podnožje , ako ihje imao zid , radeći na Klin u prostor između klade i poda ili stropa .
Završavanje prostor

u svim vjerojatnostnajteže završiti posao raditi nakon uklanjanja zid je stvaranje dva dijela poda koji su bili na obje strane zida match up ili tranzicije . Ako trebate dodati sheetrock na zid , osigurali su privjescima da uvijaju sheetrock u . Ako nema privjescima , morat ćete ukloniti neke postojeće sheetrock na obje strane otvora . Podne prijelazi su lakše ako namjeravaju položiti tepih u cijeloj novoj veću sobu ili instalirati tvrdo kata . Ako je zid imao podnožje koji ste uklonili , izrezati komad drva da stane na mjesto na podu dafooter je utonuo u tako imate prijelaz iz sobe u sobu razini .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016127996.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.