# >> Dom i vrt >  >> Building & Remodeling >> zidovi >>

Kako zaptivnog je Flagstonea zid

Kamena ploča na zidovima je visio sa širokim i nepravilnog razmaka između kamenja , i ima grubu , oblikovana površina . Oba ta čimbenika otežavaju fugiranje zid u tradicionalnom načinu širenja talog na površini s plutaju i to pritiskom u prostore . Jednostavnije rješenje ježbuka torba , koja omogućuje ciljano plasman žbuku između stones.Things morat ćete
mort izmiješati Srpski Žlica Screenshot Drill miješajući vodilice Screenshot kit nož
zaptivnog torbi
spužva
Prikazati više uputa
1

mix talog s vodom u vašem kantu , u omjeru navedenog na ambalaži žbuke , koristite bušilicu i miješanje bar . Pomiješajte ga temeljito na dosljednost kolač glazura . Napravite dovoljno za fugiranje cijeli zid , prema pokrivenosti grafikon koji bi trebao biti naveden na ambalaži žbuke .
2

mješoviti mort sjediti nesmetano u kantu za 10 minuta . Umiješajte ga opet sa šanka miješanje .
3

Scoop talog na otvorenom stražnjem kraju žbuke torbu sa kit nož , punjenje vreća oko dvije trećine pune . Zatvorite vrećicu .
4

Press vrh žbuke torbu u jednom od prostora između kamenim pločama na vrhu zida . Stisnite torbu s obje ruke dok se ne izbacuje talog u prostor .
5

Povucite vrećicu duž linije , dok i dalje ga stisnuti , punjenje crtu s talog. Ponovite postupak za svaku liniju , punjenje vreća po potrebi . Obrišite svu talog koji dobiva na kamenje s vlažnom spužvom .
6

Pokrenite svoj ​​kit nož nježno preko novih talog linije kako bi ih ispraviti .


Kako Cut kuta na Studs

Udičarenje svoje vijaka vam omogućuje stvaranje širok raspon složenih arhitektonskih značajki u svom domu u pravilu ne mogu postići s ravnim oštrice privjescima . Mitra vidio je jedan od najbržih i najpreciznijih načina za postizanje kut želiš . Oštr

Více >