Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> zidovi >> Content

Kako ukloniti & Ponovi Old Drywall Tape

primjetna greben trčanje vertikalno ili horizontalno uz zid obično znači da nije bilo dobro zalijepio za početak . Snimao jeproces povezivanja rubove montažnih listova , zajedno s papirom ili stakloplastike vrpce , koji se potom pokrivenih zajedničkog spoja . Kako ti šavovi glatka i ravna može biti izazov . Akohrbat vožnje vas lud ,jedino rješenje je ukloniti staru traku i spoj i ponoviti it.Things što vam je potrebno Srpski Drywall nož
samoljepljivom trakom mreže suhozidom
zajedničkog spoja
Drywall Sander
Prikazati više uputa
1

struže dalekostara žbuka iz šav koristeći svoj suhozidom nož , na jednom kraju šava . Otpad off dovoljno da se na suhoj trakom ispod njega .
2

Push ispod trake s suhozidom nož , tako da možete grip traku s prstima . Povucite traku off polako , uzimajući ostatak žbuke s njom kao što učiniti . Skini cijelu dužinu njega , izlažući liniju između dva komada suhozidom .
3

Press mreže suhozidom trake preko šava , s kraja na kraj .
4

Koristite suhozidom nož za širenje zajednički spoj preko trake . Pokrijte traku u potpunosti, tako da ješav od gipsamalo šire od trakom . Nabavite spoj glatka i ravna .
5

zajednički spoj suho za šest sati . Ostrugati ispupčenja i brazde . Spread na drugi sloj spoja , štošav malo širi i kako je stan .
6

Nekadrugi sloj da se suši za šest sati . Struže ga ravna s suhozidom nož . Spread na trećem sloju spoju , što je malo širi od prethodnog i glatka .
7

treći coat suši 12 sata . Pijesak je glatkom s suhozidom brusilicom . Prefarbati zid .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/walls/1016128062.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.