Rezanje zid dodati prozor

Ako instalirate novi prozor u čvrstom zidu , morate slijediti precizne korake kako bi se točno veličine i izrezati rupu . Ova vrsta projekta obično se javlja u podrumu kada je dodao prozor u blok temelj . Trebat će vam poseban konkretan pilu za rukovanje posao , koji možete iznajmiti od većine home poboljšanje dućana . Razumijevanje cijeli proces omogućuje vam da se pozabave posao s manje pogrešaka koje bi mogle oštetiti zid svog doma . To je ono što vam je potrebno Srpski traka mjera
Tape
Lopata
Čekić bušilica
Chalk
Grease olovku Srpski Concrete pila s dijamantnom oštricom
čekićem Screenshot Brick dlijeto
Screenshot Prikazati više uputa
1

Izmjerite i označite otvaranje prozora na unutarnjoj strani zida od opeke . Stavite traku na zidu skicirati cut ćete učiniti kao vodič .
2

Dig prljavštinu od strane zida , ako ste rezanje u podrumskom zidu koji je djelomično pod zemljom . Kopaju dolje barem šest centimetara niži od predloženog otvaranje prozora da si dosta prostora .

3

Izbušite rupe kroz zid iznutra prema van pomoću čekić bušilicu . Izbušite rupe na svakom uglu predloženog otvaranja prozora . Pobrinite se da su rupe ide skroz prema van , jer će se koristiti kao vodič za obilježavanje prozor izvana .
4

Mjera i povodom otvaranja prozora s vanjske strane zida pomoću krede iliolovka masti . Koristite li rupe izbušene kao vodič za mjesto otvaranje prozora .
5

Cut plitki 1/2-inch rez oko otvaranja prozora na unutarnjoj strani zida pomoću betona vidio opremljen dijamant oštrice . Napravite drugi pas s betonskog pilom napravitirez dublje ( između 1 i 3 inča . )
6

Izrežite cigle s vanjske strane zida na isti način pomoću konkretan pilu . Počnite s plitkim rez , i vratite se preko s dubljim rez .
7

Otrgnuti blokova unutar prozora području koristeći čekić . Funta pažljivo duž oboda prozora kako bi se osiguralo da ne oštetite cigle koje su preostale u zid .
8

Smooth rubova otvaranje prozora pomoću cigla dlijeto i čekić .

Standardni Slika Prozor Veličine

postoji jednostavan način za dodavanje vizualni drame na svoj ​​dom u vanjskim i unutarnjim dizajnom i stvoriti osjećaj otvorenosti i protoka između unutarnje i vanjske temperature . Slika prozori pružaju otvorene prostranstva stakla koji donose svje

Více >