Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Kaljeno staklo Zahtjev za kućnu upotrebu

kaljeno staklo je termički ojačati kako bi je četiri do pet puta jači od odžaren stakla . Dizajn kaljenog stakla čini manje opasan ako se lomi od neobrađenog stakla , što jebolji izbor za neke prozora svoje kuće , gdjeje staklo na povećan rizik od lomljenja . Kaljeno staklo

kaljenje stakla zagrijava se stvoriti jaču komad koji je potpuno raspada u nuggets umjesto krhotinama . Graditelji razmislite kaljeno staklo da sesigurnosna stakla . To jevrsta stakla koristi na auto prozora . Problem s kaljenim staklom je da to mora biti na red jer jednomstaklo je kaljeno , ne može se rezati bez cijele okno razbijanja .
Koristi od kaljenog stakla

kaljeno staklo se koristi kada je potrebnotip sigurnosnog stakla u strukturi . Kod zahtjeva neki tip sigurnosnog stakla biti instaliran na opasnim mjestima gdje jeprozor je najvjerojatnije da se razbije , prema " Stambene zgrade kodovi Illustrated : . Vodič za razumijevanje 2009 International Stambeno Kodeks "

Windows

Windows izgrađen pod ogradu blizu tla mora biti izgrađen s kaljenim staklom . Ovi prozori su podložne mrda od ljudi koji hodaju pokraj prozora . Vanjski prozori u blizini šetnice i mora koristiti sigurnosno staklo poput kaljenog stakla . Prema " Stambene zgrade kodovi Illustrated " prozori viši od 9 četvornih metara , s donjeg dijela okna manji od 18 centimetara od poda ,gornji rub okna viša od 36 cm od poda i pješačkom stazom , bilo unutar ili izvan njega u roku od tri noge prozora potrebno sigurnosno staklo .
Krovni

Krovni također treba sigurnosno staklo . Potpuno kaljeno staklo je potrebno u krovne prozore manje od 16 četvornih metara, a niže od 12 metara od poda . Staklo mora biti najmanje 3/16 inča debeli . Ako ti uvjeti nisu ispunjeni , morat ćete dodati zaslon na unutarnjoj strani stakla uhvatiti ulomaka .

Vrata

Vrata suopasno mjesto za stakla . Kaljeno staklo ima mnogo aplikacija i oko vrata . Windows izgrađen na vrata ili vrata od stakla moraju koristiti sigurnosno staklo , kao što su kaljeno staklo . Prozori na obje strane nekih ulaznih vrata , pozvao bočna , moraju biti izrađene od kaljenog stakla , prema " privatne Windows : . Vodič za nove tehnologije i energetskoj učinkovitosti " Svaki prozor u roku od 24 inča od vrata s bazom prozora manje od 60 centimetara od poda mora biti kaljeno staklo , kao što je navedeno u " Stambene zgrade kodovi Illustrated . " To je zbog opasnosti odvrata njišući preširoka i razbijanje stakla na obližnjem prozoru.


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/windows/1016031324.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.