Pomoć : Moj Vinyl odjeven prozorima su plijesni u sredini

U vinil odjeven prozora , polivinil klorida ( PVC ) pokriva drva na vanjske okvire , čime se smanjuje potreba za održavanjem sitni poput slikarstva . Prozori mogu također imati vinil na interijera ili ponuda izložena drva za slikanje i bojenje . Vinyl odjeven prozori su dobro izolirani , ali plijesni problemi mogu nastati u sredini njihove staklene zbog problema u vezi s materijalima ili izvedbi . Problemi

Kada se odlučite za vinilne odjeven prozora , da ste ograničeni na svijetlim bojama , kao toplina nakuplja u tamnim bojama , što uzrokuje širenje materijala . Vinyl odjeven prozori također može ispucati u hladnom vremenu . Ova pitanja potencijalno može dovesti do ili pogoršati problem s vlagom nakupilo . Akopokrivača na svojim prozorima ne uspije ,drva ispod vinila može postati izložena elementima , čime plijesan da se formira na površini drveta i povećanje potencijala za drvne truleži .
Multi - Pane Windows

Dvaput oknu i triple - okna vinil odjeven prozori koristiti zračni prostor između komada stakla pružiti dodatnu izolaciju . Prostor između stakla može biti ispunjen gušća od zraka kripton ili argonom plinova . Ako su kutovi tih prozora u privitku pomoću zavara umjesto vijaka ,zaštitne trake groove može postati gapovima ili iskrivljene , upozoravaUS Department of Energy Ureda za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije .

Materijalni Kvarovi

okviri prozora su ocijenjeni na a /B /C ljestvice na temelju koliko dobro su dob kada je izložen UV svjetlu , ekstremne temperature i vlage . Prozori s manje od "A" su sklonije problemima kao što su dob . Zamagljena stakla može doći kadperimetar pečat ne uspije na dvostrukim staklima , napominjeweb This Old House , koja upozorava da je smanjena energetska učinkovitost , slaba vidljivost inakupljanje kondenzacije između stakala može pojaviti zbog pečat neuspjeh .

Rješenje /Prevencija

da biste spriječili probleme s praznine zbog zavara ,Odjel za energetiku predlaže inspekciju prozore s zavara vizualno potvrditi da je vrijeme guljenje susreće na uglovima bez otvora ili prekidi u kontinuitetu . Da bi riješili zamagljena stakla , dodavanje novog krila ili zamijeniti cijeli prozor , sugeriraweb This Old House , koja preporučuje prozore s prijenosnih rešetka muntin preko rešetka - u - staklu verzije , jerbivši omogućujemreža koje treba ukloniti za čišćenje , ako problemi kao što su plijesni javljaju , a rešetka - u - staklu muntins su trajni i napraviti prozore manje energetski učinkovit .
čišćenje

plijesan može formirati između oknima double - ili triple - oknu prozora kad im zrakotijesnim tuljani su ugrožena i vlaga mogu ući u prostor . Ovo nijeproblemhomeowner može popraviti . Posavjetujte tvrtke koja je proizvela ili instaliran Windows vezi s mogućnošću profesionalnog čišćenja i popravka ili zamjene prozore . Za čišćenje plijesni na vanjskim površinama svojim prozorima , oprati zahvaćene dijelove posuđa sapunom i vodom , a zatim s otopinom 1 šalicu klora na 1 galon vode .

Kako zamijeniti klupčica & Sill Nos

prozor prag podržava polustupove koji podržavaju zaglavlja koji podržavaju --- dobro ,cijeli zid na kraju . Oni su inajizloženiji dio strukture prozora , ležala otvorena na suncu, kiši i vjetru . Kao rezultat toga ,prag --- ili njegovu okolinu kraj n

Více >